Simya34 Kızlar merhabalar,iki gün önce yazmıştım,adet günüme bir gün kala ovulasyon ve gebelik testi yaptım akşam üzeri.Öylesine.Negatif çıkınca attım çöpe .Aradan 3 saat geçince bakayım dedim baktım her iki testte de çift çizgi var.Araştırdım böyle olanlar adet oluyormuş umutlanmadım fakat adetim iki günü geçti olmadım.Umutlanmıyorum önceden bir kimyasal ve kalp durmasından dolayı bir kürtajım var.Kimyasal ise yine geç olabilir diye beklemedeyim.Yalnız şöyle bir durumum var kan pıhtılaşma testi sonuçlarım çıkmadı daha.Doktorum iğne bulundur hemen başlayacağız sonuçları beklemeden dedi.İğne ne zaman kullanılmaya başlanıyor?Kaçıncı hafta da
Fatosduzgun55 Merhaba xanım Allah gönlündekini nasip etsin 🤲 bana gebelıgı ogrenır ogrenmez yazdı drum o gun basladım. Kanda gebelık cıkdıgı gun kullanmaya basladım 5.haftada.. suan hala kullanıyorum 35+1 oldumm dogumuma tam 25gun var 🤲🤲
Simya34 Sahreyldrm doktorla konuştum salı gel tahlil yapalım dedi ,bende korktum endişemi belirttim,o da ilk zamanlarda olabilecek birler değil dedi korkma dedi.Eğer regl olmasam hafta içi gideceğim,önceki yaşadıklarımız çok korkutuyor.Şu an mesela umursamıyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
Sahreyldrm Simya34 insan ister istemez korkuyor kuzum anlayabiliyorum seni hayırlısı olsun bol dua et Allah'a güven bu sefer sağlıkla alırsın inşallah kucağına 💕
Papatyam2017 Simya34 ben öğrenir öğrenmez başlamıştım 4.gebeliğimide 1 kimyasal 2 düşük oldu 5.gebeliğimide geçen aylarda sonlandı iğne vurulmama rağmen yani nedeni malesef hala yok 6.denicem inşallah ama korkuyorum tabi ki
Simya34 Papatyam2017 canım Allah birdaha göstermesin,subyan duydun mu hiç,iş yerimizde pazarlama sorumlusu vardı,iğne kullanmasına düşükleri oluyordu,bu yolla çözdüler ama Allah bilir tabi,ben yaptırmayı düşünüyorum açıkçası
Papatyam2017 Simya34 evet bende vardı zaten kızımda yaptirdim kucağıma aldım geçmiştir diye yine hamile kaldim ama yine yaptırmam lazimmis her bebekte ayrı oluyormus:(