Poyrazveasya HAMİSLR ESENYURT AVCILAR BEYLİKDUZUNDE OZEL VE GUZEL HASTANELERR DOGUM UCRETLERI HAKKINDA BILGI SAHIBI OLANLAR PAYLASABILIR Mİ OZELLIKLE OZEL ESENCAN HASTANESINDE DOGUM NE KADAR BILEN KISILERI BEKLIYORUM😙
Minnakkelebek SemraErkann bende Beylikdüzü medilife hastanesine gidiyorum paZartesi günü teyit etmek için bir kez daha konuşayım dedim bana normal doğum 900₺ sezeryan 1750₺ dediler siz ne zaman sordunuz ?
Thesra Minnakkelebek Bende 1 ay önce doğum yaptım normal 900 tl sezeryan 1750 tl canım sezeryan oldum ben
Kizimveoglumm Minnakkelebek bu kadar fark var mı ya bende bağcılarda olan medilife gidiyorum normal 650 sezeryan 900 istege bağlı sezeryan 1500 epidural normal doğum 950 🙏🏻
Minnakkelebek SemraErkann Allah Allah neden öyle ki acaba ben 35+1 im şuan ancak 27-28 haftalarımda iken konuştum o zaman da bana normal 900₺ sezeryan 1750 demişlerdi ben burcu betüle gidiyorum siz hangi dr a gidiyorsunuz acaba ?
Minnakkelebek Kizimveoglumm gerçekten enteresan genelde hastanelerin fiyatları bellidir her yerde aynıdır ama anlamadım ben bu durumu neyse sağlıkla gelsin miniklerimizde önemli değil çokta 😊
Kizimveoglumm He bide kendi doktorum özel ücretle geliyor 550 tlde doktor gelirse doktor ücreti var bağcılar medilife yeşim işleğen