ilknuryzc1 Merhaba kızlar. Gebeyken kullanmaya devam ediyor musunuz ter kokusunu önlemek için. Ben 9 haftalık hamileyim. Birden bi terleme geliyor resmen acı acı kokuyorum.😭 dayanamadım yine kullanmaya başladım. Sizde durumlar ne bi arkadaşımın dr u kullanma demiş. O yüzden ikilemde kaldım
Deletedmom ilknuryzc1 ben kullandım doğum da yaptım hiç bişey olmadı iyi bi marka olduktan snra bişey olmaz bnce
gurcem ilknuryzc1 tabıkı kullanıyorum pıs kokamam en tıksındıgın seyde bırının kokması 🤮 yıkanmayanları kokanları hep laf edıyorum valla.Gırıyorum dusuma suruyorum rolonumu sıkıyorum deodorantı mıs gıbı oluyorum😻
Selufkaa ilknuryzc1 hamile kalmadan önce nasılsam şimdi de öyleyim tek fark hayatımda sigara alkol ve tek tük yememem içmemem gereken seyler yok. Çok kasmayın hastalık değil bu normal bir dönem
ilknuryzc1 Deletedmom evet dove kullanıyorum ben. Günlük duşta alıyorum ama ter kokusunun önüne geçemedim. Koku hassasiyetimde var mecbur kullanmaya basladım
Burcu089 Alüminyumsuz, doğal olursa sanırım daha sağlıklı. Siveno roll on mesela o şekilde. Niveanın da alüminyum içermeyen roll on ları var.
BeybininAnasi Ben de hamile kaldıktan sonra Siveno’ya geçtim. Normalde deodorant kullanıyordum, ama içeriğindeki alüminyum korkutuyor artık beni. Bir de bir tanıdığım gebelikte gazlı deodorantın bebekte alerjiyi tetiklediğini söylemişti. İnanmadım ama yine de dinledim 😂😂😂
deletedmom309 Meme kanseri tanısı alan hastaların hatrı sayılır bir kısmı deodorant ve roll-on kullanan kadınlardan oluşuyor. Kullandığınızın kimyasal maddeden ibaret olduğunu bilmiyorsanız bence tekrar detaylı araştırma yapın. Bir de, sizin kullandığınız her türlü kimyasal bebeğinize de geçiyor. Bunu düşünerek kullanın. Ben uzun zaman önce kullanmayı bıraktım. Duş sonrası ıslak koltuk altlarınıza işaret parmağınızı ıslatıp karbonata batırıp koltuk altlarınıza sürerseniz ne koku ne de ter izi olmadığını göreceksiniz. Denenmiş ve uygulanmıştır 🤘🏻☺️ Bir de, -sizin için demiyorum ama- kokuyu çoğaltan genelde istenmeyen tüylerdir. Sık sık koltukaltı ve genital bölge temizliği yapılınca o bölgede çok fazla koku olmuyor.
ilknuryzc1 deletedmom309 kuzum açığım tshrt falan giyiyorum zaten kıllı gezmem imkansız kolumu kaldırsm tshrtten belli olur kıllar. Ter bu yani her insan terler günlük duş alsam bile oluyor. Karbonat önerini deniycem🥰