Gnca31 Zb1906 yaaa 😞benimkide 24 aralik ama sezeryanliyim bende bide benim kiz suan dogum pozisyonu duruyor ve beni cok korkutuyor karnim sertlesiyor bebek asagiya indikce
Sevda41 Songultombul123 kesinlikle hayat zorlaşmaya başladı. Yemek yaparken ayakta kalmak bile belimi bacaklarımı ağrıtıyor 🤭
Aaygun Aşırı ayak bacak ağrısı artık yürüyemez old bel ağrısı nebileyim soylemesi ayip ama arkam onum kemiklerim agriyo ya anliyamadim gitti
duyguyilmaz Kizlar bana da kilosuna dikkat et cok tatli yeme dedi🙊 Karnimda toplanmalar cogaldi gibi ama doktorum normal dedi bir sıkıntı gozukmuyomus😞 karnim cok büyüdü ama rahat hareket edemiyorum resmen artik😫
duyguyilmaz Songultombul123 30+2de 1820 dedi masallah ama tatlı hamur isi cok tuketme dedi. Ama bakiyorum benimkinden fazla olanlar da var😞
Mislimelek Gul_68 benim 9 marttı son adet tarihim 15 Aralıkta Doğum yapacaktım ama ikizlerim çok erken geldi Aralık annesi olmayı beklerken 28 eylülde doğurup birden Eylül annesi oldum 😊nasip meselesi yani hesapla olmuyor yani ☺️
Songultombul123 duyguyilmaz cok kafaya takma canim korkulcak kadar degil bencw sag salim dosgsun insallahh
shsn duyguyilmaz canım kloya taklma 31+5te dkktorm 1850 kg dedi aynı gün radyolog aynı Hastanenn gene 1400 dedi kimw inanaym blemedm
Duuyguum Kızlar merhaba sizin de geceleri sağa sola dönerken bel ağrınız oluyor mu bide çatı ağrınız var mı çok şiddetli değil ama bu sadece gece yatakta oluyor bende belim ve çatım ağrıyo