FerayeA ozgeecan9 tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🥰 Çok çok erken döllenmiş maşAllah 🧿
ozgeecan9 FerayeA cok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için😍 🙏🏼evet evet baya erken döllenmiş bende şaşırdım❤️😊
gzmuygn ozgeecan9 Benimde böyleydi çizgi silikti 2.5 haftalık hamile olduğumu öğrenmiştim ardından hemen kan testi yaptırarak Allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😊
ozgeecan9 gzmuygn benimde son adete göre 3haftalık bugün😊 güzel dilekleriniz için cok teşekkür ederim😍🙏🏼
ozgeecan9 DEF erken yumurtlama canım diğer hamileliklerimi de biri 6 biri 5 biri 4 biri 3 kala öğrenmiştim buda 5.ci 7 gün kala😍🙏🏼
Mehtapakgl ozgeecan9 tebrikler canım, tanımıyorum ama adına mutlu oldum. Allah kucağına almayı nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun.❤
Nasippp ozgeecan9 🥰💕 canım bişey daha sorucam daha önce ovulasyon ile takip yapmış mıydın? Bu önerdiğin bitkisel ilaç yumurtlamanı öne mi aldı aynı zaman da mı oldu yumurtlaman yani yumurtlama tarihinde bir değişiklik oldu mu?
ozgeecan9 Nasippp evet canım yaptım gecen ay 12.günde yumurtlama oldu o ilacı kullandım bu ay 10.günde oldu yumurtalama destekliyor sağlıklı yumurtlama oluyor
Fatoss994 ozgeecan9 hayırlı olsun canım nasıl hissettin yedi gün kala benim on gün var kasik da batma çekilme var adet olmam inşallah bende bu ay 🙏 ekstra bişey kullandın mı??
ozgeecan9 Fatoss994 canım biraz kasıklarım ağrıyor sadece okadar ben yumurtlama takip ettiğim için bugün yapmak istedim testi ve cktı😊 kasık agrısı dısında bi belirtim yok 😊
Nasippp ozgeecan9 adet gününle beraber sayıyorsun değil mi yoksa temizlendikten sonra mı 10. Gün kuzum