Damlaannee Kızlar merhaba 5+0 dayım. Elim ayağım sürekli buz kesiyor üşüyorum titriyorum sizde de oluyor muydu? Tiroitim yüksek çıktı ve doktorum bir ilaç verdi kullanıyorum. Bu kadar üşümek normalmi varmı yaşayan hamiş🥺??
Adel001 Damlaannee trioti falan bilmiyorum ama 3çorap giyiniyorum ev hamam gibi eller ayakklarr buz dağı))) neden bilmiyorum . Kanım falanda çok iyi çıktı.
BGLM Damlaannee ben yazın ortasında çorapla gezdim battaniyeyle uzanırdım gündüz gece hiç kızmazdım cnm
Tazeanne12 Damlaannee büyükler hep der hamileyken çok üşüyenin oğlu olur diye ama ne kadar doğru Bilmiyorum 🤷♀️
Nesexx Tazeanne12 ilk zamanlar çok üşümüştüm hiç öyle üşüdüğümü bilmem hep yanardım kışın bile doğru dürüst çorap giymezdim oğlum olacak 😂🤣 böyle şeylere pek inanmıyorum ilk kez duydum
zynpgdkl Damlaannee ilk aylar genelde herkes yaşıyor canım.. bende çok üşüyordum mayıs haziranda çorapla geziyordum üşütmemeye dikkat edin çoraplarınızı mutlaka giyin..
Damlaannee @zynpgdkl zynpgdkl zaten patik polar üç kat battaniye atıyorum üstüme kocam havale geçiriyor ben üşürken haha😅😅🤪
Susammtanesii Damlaannee ben 12 haftalığım hala çok üşüyorum hiç bi sorunda çıkmadı tahlillerde gebelikte olabiliyor demekki
Damlaannee Nesexx 🤦🏻♀️ Sağlıklı bir bebek dünyaya getirelimde cinsiyetine Rabbim karar versin canım yaa
[silindi] bende 7+2yim acayip üşümem oluyor galiba hamilelikle alakalı o yuzder derler hep kalın giyinin diye 😂
Daphne Damlaannee Benim öyle çok uzun sürmemişti üşüme dönemi. Umarım sizin de uzun sürmez geçer en kısa zamanda.
Burcu089 Hamile olduğumu bilmeden 4. Ya da 5. Haftamdı sanırım temmuz sıcağında ben de donmuştum. İlk zamanlar 1-2 gün olabiliyor