Fdle Bugün sabahtan beri karnım çok sert 26 haftalık hamileyim bu kasılma dediginiz şey tam olarak nasıl oluyor dün kuru fasulye yemiştim o bende gaz yaptı karın sertliğimi ona bağlıyorum sizce normal bir durum mu
Natlus Fdle merhaba bu tarz yemeklerin icine ya bir cay kasigi seker atin yada bir cay kasigi kimyon gaz yapmamasi icin.
Kbrbydkk Fdle bebek karninin bir tarafinda toplanıp sertlesiyorsa toplandığı yer o zaman kasılma oluyor canım. Adet ağrısı gibi de giriyor bazen kasılma olunca
Ozum29 Fdle ben evde kurufasülyeyi yasakladım😅geçen yedim çatlicak gibi oldu karnım mahvoldum dokundu lahana sarmasıda aynı🤦🏻♀️İkisinide doğuma kadar tüketmemeyi düşünüyorum Gaz taş gibi yapıyo karnı gerçekten
Fdle Natlus Merhaba evet keske öyle yapsaydım sonradan geldi aklıma şuan o kadar rahatsizim ki karnım sert olunca da korkuyorum bebek mi kasılıyor acaba diye
Natlus Fdle Bende dun barbunya pisirdim aksine sker atmayi unuttum aksamda br guzel gomdum bebegim sol tarfima toplandi cok fena oldim. Bence gaz yapiyor diye düşünüyorum
Fdle Aysegnl51 peki bebeğin toplanmasını nasıl anlıyoruz canım hiç bilgim yok ilk gebeliğim hani toplanırsa anlarmıyım şuan karnımın geneli çok sert ve gaz var hissediyorum ama yine de tedirgin oldum açıkçası
Aysegnl51 Fdle gaz oldu mu geneli sisiyor ama bebek toplandi mi genelde göbek üstünde toplaniyor diresiyor gobeginiz kisa süreli 5 dk sonra düzeliyor. Gaz sıkışması uzun sürer
Fdle Natlus bende toplanma yok canım karnım top gibi yuvarlak ve geneli sert karnımın bir tarafı falan değil umarım bir sorun değildiir bu bende kuru fasulyeden şüpheleniyorum
Cilek_kentli Natlus 2 gündür bende de bu oluyor ve anlam veremiyorum. Barbunya falan da yemedim. Sol tarafıma toplanıyor şancı şeklinde ağrı yapıyor sol kasığıma doğru. Gaz dışında başka bi nedeni var mıdır
Fdle Kbrbydkk yok canım bende sancı falan yok bebek bir tarafta da degil karnımın geneli sert sanirim fasulyeden oldu gaz doldum ben :)
Natlus Fdle canim valla ne diyim her insani bozan birsey vardr. Sut bozar mesle beni visne suyu bizar hazr pudng bozar seninde ne bozuyorsa onu dene çıkarırsın birde sey yapabilirsin iki ayagini duvara koy ileri geri yap oylede gaz cikar
Fdle Natlus şuan işteyim canım sabahtan beri de süt içiyorum bana mısın demiyor vişne suyunu deneyim bir de evde olsam belki rahat olurdum da işte olduğum için belki de sıkıyorum kendimi
IremSare Ben rezene demleyip içiyorum, içine 1-2 tane kimyon atabilirsin 5 dakika demlendikten sonra içiyorum ve yarim saat içinde etkisini gösteriyor. 2 günde bir içiyorum ve inanılmaz derecede faydasını görüyorsunuz 👍
Dilaraatac 27+3 haftalığım son 2-3haftadır toplanma kasılma aşağıya baskı oluyor.normal sanırım ama ben her ihtimale karşı dr gittim.magnezyum kullan
Fdle Dilaraatac onların hiç biri yok bende canım benimki şuan gaza bağlı sertlik emin oldum çünkü bebek toplanması baskı vs hiç birini yaşamıyorum fasulye mahvetti beni eminim
Fdle Natlus doğru canım haklısın çok teşekkür ederim kızımın hareketlerini de çok derinden hissediyorum şişkinlik engel oluyor heralde hissetmeme