Melike07 Günaydın. İlginç bir şey yaşıyorum. Geçen hafta cumartesi günü adet oldum ve üç gün sürdü normalde de adetim üç dört günde tamamen biter. Üç günden sonra koyu lekelenmeler gelmeye başladı. Adet bittiği için ovulasyon yapayım dedim dün gece koyu çıktı hemen bayağı koyu. Geçen ay yumurtlamayı 12. günde bulduğum için ya yumurtlama değilse diye kafamda soru işareti oldu ve bu sabah hamilelik testi yaptım İkinci çizgi çıktı belirgin bir şekilde. Pozitif oldu. Adet olup arkasından hamile kalan var mı mümkün mü
Fdle Melike07 üstüne görmüş olabilirsin canım çok var bu şekilde hamile kalan hemen bi kan tahlili yaptırmanı öneririm
belguzar_123 Melike07 hamile olupta üzerine adet olanlarda oluyor ama seninki yerleşme kanaması da olabilir hayirli olsun canım😊😊
Real Melike07 üstüne görme diye bişey var bende o ay içinde adet oldum ama gebelik varmış .kan tahlili için acele etme bence biraz daha bekle
Melike07 Fdle Normal adet gibiydi o yüzden üstüne görme ihtimalini hiç düşünmedim ama belki de öyledir.🙄
Melike07 belguzar_123 tam döngü günümde adet oldum. Testlerde de pozitif çıkınca yanılma payı yok diye biliyorum hayırlısı bakalım
Melike07 Real Lekelenmeler devam ediyor mesela şu an öğleden sonra yapıp icim rahat etsin diyordum ama
-MinikAnne- Üstüne görme dediğimiz döllenmiş yumurtanın rahme yerleşirken gömülme esnasında çatlayan küçük damarlardan akan kan. Beta hch batırıp kesinleştirince hamileliğin izi 💕
Melike07 -MinikAnne- hep derlerr ya üstüne görme daha az ve koyu olur. Benim normal adet gibiydi. Demek ki bu şekilde de olabiliyor. Ne güzel anlatmışsınız ☺️
-MinikAnne- Melike07 her kadın farklıdır her gebelik her bebek farklıdır herkesin rahim çalışma sisteminde farklıdır bu sebeple kanama miktar ve renginde değişiklikler olur eğer istiyorsanız inşallah güzel haberler alırsınız 💕🤗
Yavuzum1202 Ne tuhaf görümcem de adet olup 1 hafta sonra testte hamıle olduğunu öğrendi böyle olan cok var siz yine kan testi yapın
Blackkcat Melike07 evet bende de açılmadı,canım hayırlı olsun şimdiden,bende çok duydum regli kanamsı gibi olup hamile olan😻pazartesi kan ver canım bakalım inşallh meleğin seninledir♥️Bu arada hala kanam oluyorsan ara ara şimdi git doktora falan