Deletedmom315 Selam😊Ben sezeryan oldum
ama nişanım ve suyum gelmişti☺️
yalanci sancilar bel ve adet sancisi gibi gelip gidiyor
dayanilmayacak gubi deyil.gerçek sancilar once 30 sonra 20 sonra 10 ve 5 dakika arasinda değisir.regl sancisi bel agrisi gibi de ola bilir.Kasilmalar-nsta girmek gerekir mutlaka.gerçek sanciyi anlamak icin duş alman yeterli birde dakika tutulmali.duş aldiksan sonra eyer sanci geliyorsa belden yada regl gibi agrilar 5 dakikaya baglaniyorsa nişan ve su geliyorsa bu gercek sancidir..nişan -kanli yada pembemsi yada kavrengi gelen bi akintidir herkssde farkli oluyor.mesela kimisinde şeffaf geliyor içerisinde kan.mesela kan pembemso geliyor sulu şekilde kimisinde yapişkan halinde.kimisinde kanin rengi değise biliyor mesela kirmizi gelmis yeşilkara renge dönüşmüş.su - su geldiyini anlamak oluyor.su geldikde ciş gibi tutamiyorsun.hemen doktorunu aramalisin.su ve nisan gelirse o demek deyilki hemin gun doğurucaksin hayir.nişan suyu gelipde 3 gune kadar doğuranlar var.sadece doktora gorunmek takip altinda kalmak lazim.bebeyin suyu bitede bilir bitmeyede..azcik azcik su gelmesi-sık sık tuvalet ihtiyacin olur azcik azcik ciş yapiyorsun yani kendini tutamiyorsun wcue giriryorsun mesela 5 dakika bir 2 sakika bir.su geldikde yada kan geldikde telaşlanmamak lazim.sakin olmak lazim.doktoru aramak gorunmek lazim😊
gerçek sancilar herkesde farkli oluyor.mesala kimisidne bel ve popo uzerini ağri tutuyor.kimisinde regl sancisi fena oluyor kimisinde bel.ama bende bel agrim daha çoktu ve baş agrim vardi.regl sancim azdi.ayrica nişanimla beraber suyum az az geliyordu ve 2 dakika bir ciş yapiyordum (yni su geliyordu).1 hafta oncesinden yalanci sancilarim tavan ediyordu.doğumumdan 1 gun once belim agriyirdu duş yapdim geçmedi.gece sabaha kadar bebek kasildi hep vajinaya vurdu yatamadim.sabah uyandiginda fena regl bel agrim vardi 30 dakika bir gelirdi giderdi.cçok onemsememisdim.akintim yesilkaraydi.meyerse gelen nişanmiş🤭🤭🤭🤭rengini değişnis.tum boyu benden oyle akinti geldi en son tutdum kandi rengi hemen değisti.2 saat sonra wc ihtiyacim artdi.su geldiyini anladik.ve parçam kanla beraber dolu suydu.su geldikce sanci da artiyordu ve baş agrisi vardi.ben sezeryan oldum ama bazi zorunlu sebeblerden dolayi