Senalii Buraya ne zaman ben de bizim hikayemizi yazacağım diye merak ediyordum, şimdi yazmak nasip oldu ❤️Başından beri sorunlu bir hamilelik geçirdim. İlk başlarda kanamalarım oldu, 16. Haftada ancak geçti. Detaylı ultrasonda da bebeğin kalbinde leke olduğunu, benim yüksek tansiyonum olduğunu ve bebeğe giden damarlarda tansiyondan dolayı basınç olduğunu öğrendik. Doktor amniyosentez önerdi, yaptırmadım, Allah’a sığındım. 22. haftalarda elim, yüzüm bi anda şişmeye başladı, ellerimi hiç hissedemez, şişe kapağı bile açamaz duruma gelmiştim ne yapsam iyileşmedi. Tabii bu sıralarda tansiyonum 14-15 lerden aşağıya inmiyordu. Neyse sonra bir gün 30 Eylül gecesi bir halsizlik ve sürekli kusma nöbeti geçirdim bunun yanında da sancılarım vardı. Hemen acile gittik ve Zeynep Kamil’e gönderdiler. Acil kadın doğum yoğun bakıma yatırıldım. Preeklampsi geçirmişim. Sonrasında da 1 hafta Perinatoloji servisinde kaldım. Sorunlar tabii ki bunlarla da bitmedi. Suyum normale göre fazlaydı. Hastaneden çıktıktan sonraki kontrollerde de bebeğin gelişiminin geri kaldığını öğrendik. En son 23 Ekim günü kontrole geldiğimde artık bebeğe giden kan akımının bozulduğunu ve geriliğin 3 haftanın üzerine çıktığını öğrenince, 24 Ekim sabahı saat 10:18 de zorunlu sezeryanla canım oğlum Tunamı dünyaya getirdim. Sadece bir kez kucağıma getirdiler onda da emdirmeye çalıştılar ben daha kendime bile gelememiştim, kokusunu bile içime çekemedim. Şu an yenidoğan yoğun bakımında küvözde yatıyor. Onu her gördüğümde o kadar çok ağlıyorum ki kendimi harap ediyorum, dayanamıyorum. Ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Ben hastaneden sabah taburcu oluyorum ama eve yalnız dönüyorum yavrum burada kalacak. İçim nasıl yanıyor anlatamam. Allah rızası için yavruma dualarınızı esirgemeyin bir an önce ona kavuşayım bir kerecik koklayayım. Allah kimsenin başına vermesin çok çok zor bir durum. Rabbim kimseyi evladından ayırmasın 😔
CerenAkbulut Senalii çok talihsizlik yaşamışsınız, çok güçlüsünüz bence ikinizde. Herşey yakında yoluna girecektir eminim, Allahım sizi tez zamanda kavuşturur inşallah, acil şifalar diliyorum 🙏🏻
Pmbyy Senalii Allah en hayırlı en güzel zamanda sağlıkla kucağınıza versin sizi hiç ayırmasın. Çok zor bir dönem tabi ki güzel düşünün güzel olsun
Duuyguum Senalii allahım çektiklerinin mükafatını bebeğine şifa olarak versin canm ❤️Allah bağışlasın
Ayse_bayram33 Üzülme canım iyilessin bı an önce sende doya doya sev koynundan hiç çıkarma inşallah rabbim sana sabır ona sağlık versin bı an önce kavuştursun inşallah
Mervaz Allahim yardim etsin en kisa zamanda kucaginda olur sabret Allaha sukur yasiyor ya tedavi ediliyor tedavisi bitince artik hep senin olucak guzel gunlerini dusun dualarimiz seninle
Canimoglumkubra Senalii Allah'ım korusun ikinizide inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏
Senalii rks Merhabalar tabii ki, 24.10.2019 da doğum yaptım, 30 yaşındayım, lisans mezunuyum. İnceleyince beni de bilgilendirir misiniz? 🥰