Bebisimyolda Merhaba kizlar 22 haftalik hamileyim esimle birlikteligimizde afedersiniz direk icime bosaliyo hamileligimin ilk haftasindan itibaren bu sorun teskil eder mi utandigim icin doktoruma da soramiyorum erkek cunku korunmak gerekiyo mu gerekiyosa nasil korunucaz bilgisi olan var mi
CerenAkbulut Bebisimyolda sperm içindeki bir madde rahimde kasılmalara sebep oluyormuş, çokta önermediklerini birkaç yerde okumuştum ben. Bu dediğimi bir araştırın isterseniz ☺️
360604 Bebisimyolda bu akşam acildeki doktor kısmen erken doğum tetikleyicisi olabiliyor dedi dikkat edin prezervatif kullansın eşiniz
canimoglum53 Bebisimyolda bende sorduğumda spermin icinde birseyler rahim duvarini yumasip dogumu tetikliyormus diye denildi. Her doktor bile farkli diyor napicagimizi sasirdik vallahi🙈
Meeerveunal Nadir olsada üstüne hamile kalınabiliyo canım yanlış yapıyorsunuz ya prezervatif kullanmanız gerek ya da geri çekilme yöntemi ve doktoruna muhakkak danış utanılacak birşey yok ki bunda
As1iokay Bende aksine bebegi besledgini iyi geldigini okumuştum bi doktor yazısında tabiki en saglıklısı doktoruna sormak
Bebisimyolda As1iokay ben de oyle okudum aslinda ama bikac posta denk geldim iyi degil deniyodu en iyisi bi doktora sormak
Bebisimyolda Kubraaas bu doktorun verdigi bilgilere guveniyorum aslinda bide kendi doktoruma sorim bakim ne diyo tesekur ederim canim🤗