Mtzkuzum hicbi sekilde gecmeyen mantar enfeksiyonum var dedim.. basiniza gelmedigi icin sanirim anlayamadiniz. 6. aydan beri surekli yesil akintim var son 1 aydirda cozutmus vaziyette. kulot giydigim gibi akiyo, ped takiyorum yarim saatte bi degismem gerekiyo. Biyere gidince rahat olamiyorum dolayisiyla gitmiyorum su gibi akiyo. Artik evde kulotsuz oturmaya basladim altima kagit havlu seriyorum. defalarca fitil ilac kullandim hatta iceriyi uc sefer batikonla temizledi doktorum cok acili bi islemdi.. yinede gecmedi ve artik yapicak bisiy yok boyle bekliyceksin antibiyotik kullanamazsin dedi doktor. Bol bol su iciyorum enfeksiyon yuzunden ve geceleri tuvaletten cikamiyorum. Kasilmalardan toplanmalardan saga sola donemez oldum surekli tekmeliyo toplaniyo nefesimi kesiyo resmen cigerimin ustunde duruyo.. yeterlimi acaba😊 yasayan biliyo.. yoksa bende yavrumu 40. haftaya kadar tasimak buyutmek isterim ama bende bi canım.. doktoruma israr edicem 36dan sonra dogurmak icin mecburen sezeryan olucak zaten