El_mu Şimdi uyandım bi sıcaklık vardı hemen lavaboya gittim baktım iç çamaşırım da su gibi sarımtırak sıvı ve hafif kan hemen değiştim depend giydim suan durdu ama hafif sanci girdi beklemek istiyorum çünkü suyum az geldi sanciyi takip edicem duzenliyse ve sıklasinca gidecem doğru mu yapıyorum sizce
Nur___ El_mu suyun geldi ise gitmelisin, ama su gelişi de zaten çok oluyor dendi hep, gene en iyisi gitmen olur
Deletedmom0065 El_mu canim nişan gelince bekliyorlar sanciyi ama su geldiginde hastaneye gidiyorlar hemen cunku kontrolsüz suyun azalmasi sikinti olabilir ne olur ne olmaz bence hastaneye gitmelisin
El_mu Deletedmom0065 nişan aksam geldi ama sanci su vs olmayınca bekledim şimdi biraz su geldi sancıları takip ediyorum
Fatmanurr3446 Beklemelisin bunun egitimini hastanede aliyorum sancilarini kontrol et vede sakin ol canm çocuk pat diye dogmaz acilman fazlalasinca anliyorsun hastanede cekecegine aciyi evde çekersin rahat olursun
Demirleblebi Fatmanurr3446 su gelincede beklemekmi lazım. Nişan gelince günlerce sürebilir diye bekleniyor ama su gelince hemen gitmek gerekmezmi bunu bilmiyordum.
Mutlulu Fatmanurr3446 bizde 36 haftalık olduk . Takip edeyim yardımcı bilgiler vereceksin sanırım canım aklımda olsun 🤗🤗🙈🥰
El_mu Fatmanurr3446 Bende öyle düşünüyorum ama bilgimde yok ama aksam nişan gelmişti şimdi ise biraz su sancım var duzenli mi diye bekliyorum
As1iokay Suyun geldiyse bence gitmelisin cocugun kalp atısını kontrol etmeleri gerekiyor riske atılacak bir durum degil doktoruna ulaş ve ne sölüyorsa uygula
Nur___ El_mu su gelince, enfeksiyon riski oluyor dendi hep eğitimde hani, su gelmeden nişan gelip sancı olsa evde karşıla git ama su önemli, risk etme, bence 🌺
Demirleblebi El_mu bence siz beklemeyin gidin. Zamanınız fazlasıyla dolmuş, nişan gelmiş, su gelmiş. Ağrıyı evde çekeyim diye boşa riske girmezdim ben olsaydım. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz. Çok kolay sağlıklı bir Doğum olsun inşallah.
Nur___ El_mu ya siz bilirseniz tabi de, gidin gene de, hem bebek strese girer belki,kakasını yapabilir
Tubabyrl El_mu benim de suyum geldi gece ama nisan filan gelmemişti öncesinde. şu an hastaneye geldim yatışım yapıldı 1 cm açıklık var ama hiç sanci yok. Ne olacak bilmiyorum heyecanla bekliyorum. Bi de 37+2 olduk daha erkendi bakalim hayırlısıyla doğururuz inşallah