Gizemmpolatt Evet kızlar şimdi bu satırları bal kızımın yanında yazıyorum o kadara güzel bi mutluluk ki tarifi yok 🤷♀️ Öncelikle 23.10.2019 bir çarşamba sabahı saat 11 de randevum vardı hastanede erkenden kalkıp kahvaltımı ettim heycanlı bi şekilde hastaneye gitmek için yola koyuldum ancak randevu saatime her zaman aksilikler beni buldugu için geç kalmıştım koşa koşa gitmeye calısıyodum neyse hastaneye bi şekilde yetişmiştim ben devlet hastanesine gidiyorum mağlum devlettede her zaman aynı doktorlar olmuyo başka bi doktora almıştım he unutmadan söylıyım 38+1 günlük gebeyim neyse girdim muayene oluyorum ultrasonla bebeğin bana 35 haftada gelişiminin durduğunu ve 3 haftadır hiç kilo almadığını söylediler kızlar inanırmısınız başımdan kaynar sular akmıştı ama doktor sağolsun beni salinleştirip kesin bişey demek istemiyorum bi nst çekil ve perinatolojiye git dedi ve acil olarak kayıt açtı nst çekildim sancılarım ve kasılmalarım vardı ama ben hıc birini hissetmiyodum yani söyle söylıyım bi nevi cok iyiydim neyse perinatolojide kızımın hiç kilo almadığını ve 3 hafta geri kaldıgını söyleyince doğurtup almamız gerektiğini anlattı çünkü bebeğin hayatı tehlikeye giriyodu ve bunun yanı sıra benım tansiyonlarum 15 16 ya cıkıyodu kızlar inanırmısınız hamileliğim boyunca hiç ne şeker ne tansiyon bilen ben doğuma 2 hafta kala tansiyonum fırlamış haberim yok neyse doğumhaneye yatısım yapıldı damar yolu kan falan derken beni muayene ettiler açılmam yoktu bunun için rahimi yumusatıp doğumu başlatıcaklardı Ve fitil atıldı bununla birlikte 5 cm açılmam olmuştu agrılarım dayanılmazdı ve kızım çok etkileniyodu kalp atısları cok yükselmişti tansiyonumda bununla birlikte cok yükselmişti ve normal doğum yapılamıcagıma kadar verildi ve 19:00 gibi sezaryana alındı hiç korkmuyodum kızıma kavuşucaktım sırf kızımı görebiliyim diye belden aşağımın sadece uyuşulmasını istedim ve o büyük an 19:30 da kızım doğdu onu gördüm o kadar tatlıydı ki teyzeleri bal gibiydi tıpkı bana benziyodu kızımı temizleyip giydirdiler ve bana koklatıp odaya götürdüler çok sükür 38+1 2635 gram doğdu azcık zayıf ama çok sağlıklı . Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin inşallah Benimde doğum hikayem bu biraz uzun oldu kusura bakmayın simdiden 😘🤷♀️🥰🥰
Aby34 Gizemmpolatt hikayemiz çok benziyor sağlıcakla büyütün biz de 38+2 de zorunlu sezaryen olduk bebeğimin gelişimi 35. Haftada kalmıştı biz de 2695 gram doğduk çok şükür ki sağlıklıyız evimizdeyiz şu an minik bebekler daha tatliş oluyorlar ve daha azimli oluyorlar emmek için nasıl uğraşıyorlar :) sağlıcakla büyütün yavrunuzu inşAllah
elifzeynebinannesi Gizemmpolatt hayirli olsun kuzum, Rabbim bebegine ve sana saglik, mutluluk ve uzun ömürler nasip etsin insallah,benimde son 2 gun, gelcekmi bakalim bekliyoruz..
Gizemmpolatt Aby34 gerçekten çok benziyo hikayemiz önemli olan kilo değil ya dünyaya gelen büyüyo allah sağlık versin inşallah 🙏