Elmiramm
İyi geceler kızlar şuan 3. CÜ gebeliğim 26+0 ım tam olarak ilk bebeğimi 15 yaşımda 4.5 aylıkken kaybettim malesef kızım olacakmış doğsaymış...
6 ay sonra oğluşuma hamile kaldım çok güzel Bi 6 ay geçirdim sonra kan pıhtılaşması ile gecen son 3 ay derken bitti gün bekliyoruz saat 00:01 de yatağıma yatıp direk uyumuşum Bi uyandım afedersiniz altıma çişimi yapıyorum sandım meğer suyum gelmiş ama ne ağrı ne sancı ne kasılma hiç birşey yok kayınvalidem soruyor ağrın varmı yok 3 e kadar sürdü suyunun gelmesi ama ben gülme krizine girdim niyeyse 🤭
4 gibi evden çıkıp hastane yolunu tuttuk 5 gibi odaya alınmıştım bile haziran 27 yani yaz günü 6 ya kadar yattım camdan güneşin doğuşunu izliyorum herkes bas bas bağırıyor ben saf saf bakıyorum derken 6.15 de suni sancı verildi yarım saat sonra olan oldu sancılar geldi ama hiç bağırmadım çocuk yaşta olduğum için doktor amcalar kızacak die😅 6.45 de hadi doğuma dediler saat 7 de paşam dünyaya gelmişti RABBİME bin şükür kolay Bi doğumdu darısı inşallah içimdeki prensesim le kavuşma anıma ve sizlere 😍
Busbusvehashas
İlk doğumunuz 15 yaşında mıydı??
nilaylaylaylay
Anam 24 yaşında evlendim. Çocuğum ben diye ağladım 😄 ilk gece korkusu vs. 15 yaş nedir kuzummmmmm 😄 inşallah bu bebeğini de sağlıkla alırsın kucağına