Ask_H Kızlar 12 haftalık hamileyim yaklaşık 5. Haftadan beri sivilce doldu yanaklarım geçiyor geri çıkıyor 😔kullandığınız herhangi bir ürün var mı?
ebruliyim Ask_H bende ayni dertten muzdariptim cilt doktouna gittim hamile oldugumu soyleyince bi karisim yazdi her gece pamukla gul suyu gibi onu suruyorum yuzume
ebruliyim Ask_H Bide erkek bebek bekleyen annelerde sivilce problemi daha cok oluyomus nedenini bilmiyorum ama cilt doktoru bana direk cinsiyeti erkek mi diye sordu
Ask_H Selufkaa zararlı olabilir sudokrem canım hamile olmadan önce kullanıyordum arada tek tük çıkardı sudokrem sürerdim
E_K_B_E Ben 32+2 yim başından beri aynı sıkıntıyı yaşadım birşey kullanmadım ama, gitmedim de doktora. Hamilelikten önce yoktu sonuçta. Hamilelikten sonra belli bir süre sonunda geçmezse giderim. Her krem her zaman sürülmemeli bence.
Esra4646 E_K_B_E evde bulduğun yada her kesin tavsiye ettiği kremler zararlı olabilir ama uzun süre geçmezse doktora başvurmasına sakınca yok ben hem doğum doktoruma soruyorum hem cilt doktoruma söylüyorum
Selufkaa Ask_H bebeklerin pişiklerine bile sürdüklerini duyunca faydası olabilir diye düşündüm canım . Sen bir cildiyeye çık istersen 🌸
Ask_H Evet doktorun yazmadığı önermediği hiç birşy alamam sadece doğal birşeyler var mıdır diye sormak istedim saolun hepiniz gül suyu sürüyorum bende doğal olanından almıştm inş 12 haftadan sonra geçerler
Ask_H Selufkaa Aynen canım 12. Haftadan sonra geçer diyenler var biraz daha bekleyeym olmadı doktora danışırıp cildiyeciye giderm
tde_kubra Elma sirkesini suyla karıştırıp pamukla sivilcelerin üzerine çok bastırmadan sürün güzel sonuç veriyor