Merve_osman Merve_osman bebekler 40 bazen de 41 e kadar anne karnında kalıyor 36 haftaliksa 3 hafta kalıyor hesabimda yanlış yok
haticeD08 Merve_osman tamam ama 40 hafta üzerinden yani 280 gün üzerinden hesaplanıyor gebeliğin olağan süresi. Bu uygulama da o şekilde hatta. Normalde 9 ay 10 gün olarak hesaplanır yani. Dolayısı ile 10 günü çıkarırsanız 270 gün kalır. 270 gün de 9 aya tekabül eder 38+4’tür hafta olarak karşılığı da. Nette de gerekçeleri yazıyor zaten. Düz hesap 36:4 9 ay şeklinde hesaplanmıyor gebelikte diye biliyorum 🤷♀️Mantığıma yatan ve doğru bildiğim şekilde açıklamaya çalıştım ben arkadaşın sorusunu sadece.
haticeD08 Ebru_123 Heyecandır o 😊Stres iyi bir şey değil bebiş için de sizin için de 😊Ama elinde olmuyor tabi insanın. Benim strese girmem lazım doktorum izinliymiş bu hafta, bizim yavrucak doğarsa yandık 🙏
Ebru_123 haticeD08 yok inan benimki stres çünkü 20 aylık bebegim var sezeryan olucam. Yurtdışındayım 4 gün yatmam gerek hastanede Halası ve babası bakıcak. Ogluma ama hep aklım onda gece çok uyanıyor bakabilirler mi. Çişi bezden sızdıgı an anlar degişirtirirler mi uyku düzenini yapabilirler mi gibş bir sürü soru var aklımda
Merve_osman haticeD08 açıklamanız çok güzel ama işte bazen bazen geç geliyorlar ben sadece 36 haftalık kac aylık oluyor dedi arkadaş bende 9 aylık oluyor dedim 😊
haticeD08 Merve_osman 😊 9 da olsa 10 da olsa vakti gelince doğacak nasıl olsa aslında pek de takılmamak lazım hafta hesabı en güzeli😊
Meloss12 haticeD08 Bende çok alıştım göbeğime 😂 sanki hep böyle kalacak doğmayacak gibi, bizde 37 haftalığız ☺️
haticeD08 Meloss12 Maşallah 😊 Bebeklerimiz göbeklerimizden çıkıp ömür boyu kalplerimize yerleşecek bu da sürecin bir parçası her güzel şeyin bir sonu ve aynı zamanda bir zorluğu var tek yönlü değil hiç bir şey. Tüm bu güzel duyguları yaşattığı için bin şükür Allah’a🤲😊
haticeD08 Ebru_123 Ben kendi ill doğumum ya olaya kendi açımdan baktım maalesef. Tabi ki geride küçük bir yavru daha olunca olay farklılaşıyor. Anne yüreği çok normal stres olmanız ama yanında kalacak kişiler de en yakınları sizden sonra. İçinizin rahat edeceği şekilde tembihleyip mecburen gireceksiniz doğuma. Bir yanınız evde kalsa da diğer tarafınızın yeni bebişinizin heyecanını yaşamasını engellemeyin inşallah stresiniz yersiz çıkar ve muhteşem bir süreç geçirirsiniz🙏
Ebru_123 haticeD08 inşallah canım ya. Sende harika bir dogum hikâyesi ile saglıklı bir bebekle atlatırsın bu süreci umarım 🤲🙏😍
MucizeAnnesi3545 haticeD08 hiç pazartesi olmıcakmış gibi geliyo bnada bi gün kaldı ama, O kadar heyecanlıyım ki dıygularım tarifsiz resmen, cok istiyorum bi an önce oğlumu versinler kucagıma 🙏 Allahım hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin 🙏🙏🙏
haticeD08 MucizeAnnesi3545 Ayy amin ne kadar az kalmış 1 gün ya muhteşem bir şey sayılı saatler🤗Sezaryan mi normal mi bekliyorsunuz?
haticeD08 MucizeAnnesi3545 Sağlıkla gelsin yavrumuz bakalım biz de normal bekliyoruz. Belirtisiz bir şekilde😊 Kolaylıklar dilerim doğumda ve sonrasında😊🙏