Annemerve Hazal_orak34 Ah benim gorumcemin kızının adı belinay. Ne çekiyor elinden bir bilsen 🤣 Çok bilmiş . Çok fena kıskanç bir kız 😊 bilgin olsun canım
Didi6 Hazal_orak34 Belinay anlamı yanlış bilinen bir isim. http://bebegimeisim.blogspot.com/2018/01/belinay-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html?m=1 Selinay ismi düşünülebilir.
Hazal_orak34 Haticemre21 oda çok duyulan bır ısın degıl canım olabılır ama benim eşim belinayda bıle sıkıntı yapıyor degıaık dıyor 🤣
nilly Haticemre21 ben düşünüyorum seçeneklerinden biri gülce. GÜLCE NEHİR BİRCE NEHİR NEHİR ECE, bunlardan biri daha tam emin değilim. Mesela Gülce nehir koyarsam bi kızım daha olsa birce ırmak koyarım.
Defnenurum Haticemre21 gülce de çok hoş çok fazla da yok bende cok istiyordum abileri defne dedi bizim defne hayırlı olsun
Haticemre21 Elif42 demekki var olan bi isimmiş 😍 bana da hoş geldi etrafimda olmayınca teşekkürler 😍🙏
Berdogan Didi6 ya evet cogu isim bu sekilde aslında bununla ilgili bende çok yazı okudum. Azra nin da aslında "engelli kız çocuğu" olduğunu duymuştum ilk kızıma düşünüyordum vazgeçtim o yüzden 😳 çok iyi araştırmak gerek