Merveerdal 23ekim akşamıydı Eşimle annemlerdeydik yemekler yedik derken saat akşam 9u bulmuştu Eşimle kalktık kaynanama gidelim dedik bindik taksiye kaynanama gittik Bu arada 34haftadan beri2cm açıkla geziyordum☺️ Nişanım 36haftayken gelmişti ama doğum sancısı desen tık yoktu Neyse çıktık kaynanama gittik eşimle oturup sohbet ettik çay içtik vs derken biraz sırtım ağrıyordu rahat oturamuyor hareket edemiyordum 🤦🏻♀️ Hiç doğum sancısı aklıma gelmedi 🤷🏻♀️ Neyse uyku vakti geliyordu saat gece 12 olmuş sıet ağrım artıyor sık sık idrara gidiyordum bebeğim de çokkk hareketliydi Odaya geçtik uzandım Uzanamıyorum allahım böyle bi sırt ağrısı yok Dayanamıyorum karnım ağırıyor Altta bi baskı hissediyorum vajinamda ama kondurtmuyorum doğum sancısı olduğuna Sonra bi kasılma tuttu karnnmda sırt ağrısı ve sık idrar da eşlik etti Dayanılmaz oldu 😔 Kalkıp duş aldım Geldim saate baktım 4dakikada hir sancım var düzenli Eşime söyledim kalk hastaneye gidelim iyi değilim Kalktık gittik Doğum hanede açıklığa baktılae 4cm ben şok Hadi bakalım yatış yapıyoruz doğuruyorsun dediler bir heyecan bir korku Muayeneden sonra ağrım arttı artıı dayanamadım Ağlıyorum Bağırıp çağırıyorum ben yapamam alın beni sezeryane alın beni kimse beni dinlemedi annem ikna etti kızım dayan dayan Hastaneye gittiğimde saat gece 3tü İlk muayenem 3:10da yapıldı sonra yürü dendi sancı geldikçe çömel dendi İkinci muayenem gece4te yapıldı ve 7cm olmuşum 😍 Dualar okudum okudum 🙏🏻Hiç ara vermedim okumaya Sonra tekrar muayene edildm ve 9cm 😍 Hdi doğumhaneye Geldik ıkınma vaktine iki ıkınmada oğlumun kafası geldi ve doktorum kesik attı bebeğimi çıkardılar temas ettirdiler muazzam bir duyguydu 4dikişim var doktorum öyle dedi Şimdi oğlumu emzirdim o uyuyorken ben hikayemi yazdım 😍 Klasik bir söz ama ben doğurduysam sizde doğurabilirsiniz😍
Susammtanesii Merveerdal maşallah Canım rabbim herkese böyle kolay doğumlar nasip etsin. Sevindim senin adına hayırlı olsun 😊
AynurOncul Merveerdal Cesaret veren hikayeleri çok seviyorum.. Gözünüz aydın.. Bize de nasip olur inşallah böyle kolay doğum 🙂
Kumru_ Merveerdal Allahım okudukça heyecanlaniyorum Rabbim bana da hikayemi böyle yazmayı nasip etsin 🙏Bu arada gözün aydın Allah yavrunu sana bağışlasın 😍