Zlmdemir pelin_87 görüşh bebeden aldım Canm.2600 lira 13 kg toplamda.bebek puseti ağır değil aslında onu kaldırınca tekerlek Demir kısmı ağırlık yeri.
Zlmdemir pyymamm onlara fiyatını söylesem kalpten giderler 😄 araba parası vermişler diye.ben de öyle düşünmüştüm alırken büyük olması benim içinde daha iyi çanta vs sıgdırabilirim diye.
Iremgokce Zlmdemir bence tipi çok güzel ama fiyatı biraz yüksek bir araba fiyatı biliyolarsa ona takılıp bu tarz tavra girmiş olabilirler
minik_kalp_ Zlmdemir Valla biz de eşimle beğendik aldık kimseye göstermedik daha öyle duruyor millete be bizim bebek arabamızdan hem öyle düşünüyoruz ikimiz de bu yüzden aldığımız bir şeyi söylemiyoruz hiç 😊
Angelaa Zlmdemir anlıyorum ama sağlam olması daha iyi bnce etrafımda bu arabalardan kullanan memnun olan var yani güzel bı tercih
yagmur_annesi Zlmdemir yok cnm harika bayildim bakma kayinvalidene sen ve esin begendikten sonra gerisi onemli degil
Duygucuk Deletedmom124 siz hangi markayı aldınız acaba? Bende baston tarzı küçük tekerlekli, travel tipi pusetli araba bakıyorum, hiç tecrübem de yok🙂çok çok kararsızım,ne zormuş bebek arabası beğenmek 😕
Alparslanmoms Zlmdemir bir hevesle bende gebeliğimde travel sistem araba aldım yakacaktım zor tuttular bazı binalarda asansöre sığmıyor çok ağır tek başın bir yere gidince biri yardım etsin diye bekliyorsun markette kasa arasında sıkıştığımız bile oldu bende çatıya kaldırıp baston model aldım kafam rahatladı çok ta para vermiştim . Oğlum da rahat etti 😁
Seyma1234 Zlmdemir Bebişim doğmasına son 21 gün kaldı henüz kullanmadım ama sürüşü falan gayet güzel ev içinde oynuyorum🙈
Burcak61 Zlmdemir katlanınca çok yer kaplıyor mu birde ağırlığı önemli benim bebek arabam 5.8 kilo ama bebek çanta ve bebek arabası hep birlikte aşağıya inmekte güçlük çekiyorum asansörümüz de yok keşke chicco ohlala alsaydım o 3 kilo benimki Kraft pop up
Zlmdemir Burcak61 Canm biraz ağır bir araba benim kaldırıp indirme derdim olmayacak işte ev müstakil olduğu için.kapımın önünde duracak.ama üst komşu takılıp çıkarılıyor.üstü hafif Demir kısmı ağır.
Burcak61 Zlmdemir ev müstakil de dert edilecek bi mevzu değil bence hem sen beğenmişsin ya gerisi mühim değil