Dilanokan İyi akşamlar bende sonunda buraya doğum hikayemi yazıyorum Ne acılmam vardı nede sancım doktorum gün vermişti gel. Suni sancı verecegim demişti. Bu arada. Acılmam bir cm di Doktorum 1 haftada beklesek ilerle me yok dedi sabah 9 da aç karınla gittik. Yatıs işlemlerim yapıldı sabah 9 dan akşam. 8 kadar sancı verdiler sürekli nst ye girip kontrol ediyorlardı Yine aynıydı acılmamda yok sancımda sürekli arttıyorlardı saat 19:30 gibi kndi sancım oldu Suni sancıyı düsürdüler. Bu seferde bebeğin kalp atısları yavasladı. Baktım dayanılacak gibi degil sezeeyana alın beni dedim saat 20.14 geçe aldılar beni. Ve sag salim bende bebegimde kurtulduk Evet normal doğum olsaydı daha güzel olabilirdi ama inanın. Hiç pişman degilim insallah ta olmmam böyle devam eder keske sabhtan gittiğimde alsalardı beni sezeryana simdi yanımda ve uyuyor 4 günlük olduk Sezeryan. Öyle zor abartılacak bi durum degil allah yardum ediyo bi şekilde ben hiç böyle beklemiyordum evet kişiden kişiyede değişebiliyoama sakın kokmayın hersey olacagına varıyo o acılar gözünde hiç oluyo bebeginizi kucagınıza alırken. Ve kndinizede dikkat etmenix gerekiyo sonc itibariyle ameliyat oluyorsunuz Birax uzun oldu hakkınızı helal edin sormak istediğinix bişeu varsa seve seve Söylerim ❤️❤️
Dilanokan gurcem amin insallah yok belden aşagı 15 dakka sürdü bebegin cıkması yine o iğne cok acıtıyo demişlerdi bana ama hiç hissetmedim desem yeridir
Dilanokan Evt öyle duymustum ama bsn o kadar hissetmedi. Mesela doktorum sorardı sancın varmı yok diyordum o ise bana diyordu var nst cıkıyo dediğim gibi son saatlerde. Kndi sancım olunca artık dayanamadım