kucuksusaminannesii Kizlar selam 13+5 haftalik gebeyim ilk gebeliğim bi suredir grip oldugum icin burnum tikali ve nefes aliminda gucluk cekiyorum her neyse az once burun deliklerime( cok cok cok az hatta kutuya sadece parmagimi dokundurdum diyebilirim) vicks surup soludum ve hemen pisman olup geri sildim. Bebeğime bi zararı olur mu acaba? Doktoruma sormalı mıyım?
Hnmli kucuksusaminannesii burun kanatlarına sür içine sürünce zaten daha da tıkar derler. Ben sürüyorum hatta belim ağrıyordu belime filanda sürdüm ama içine sinmezse sor tabi doktoruna.
gurcem kucuksusaminannesii valla canım ben agır grıp oldum onu koklamadan burnum acılmıyordu ve aksam yatarken suruyordum boğazıma tulbentle bağlıyordum gece uyanıp tekrarlıyordum ole ole ıyılestm ben
hilal_yener Hiçbirşey olmaz bende nezleyim benim kendi eczacıma sordum o da vikis sür burun deliklerine dedi hamile oldugumu biliyor ama hastanedekinlere sormadım onlarda tuzlu su çek burnuna dedi ısıtcaksım suyu ılık olcak bir yemek kaşığı tuz koy bi bardağa çek işe yarıyor
Firdevsi Benim boynum tutuldugunda sormuştum viksin bı sakıncası yok boynuna sürebilirsn demişti geip olunca burnumun içinede çok sürdüm