Serrax Efuchama canım ya ben de sat a göre 7+2 de bebek 6+1 ken duyamadım. Kürtaj dedi iki gün önce. Senin duyamadığında sat a göre mi 6 haftalıktı?
Essem Nuriiiiii canim nen kalp atışını duyduğumda düşük tehlikesi olmuştu zaten doktora gidişim kanama içindi. O zaman 1 hafta sonra doktor çağırdı ilk kalp atışı yavaş oluyo zaten sonra duzene giriyo
gzmuygn Nuriiiiii Ben her hafta gidiyorum yada 10 güne bir korkuyorum ne bilim belki abartıyorum ama 😊 ne yapim ilk gebeliğim birde onu görünce çok mutlu oluyorum şimdi 2 hafta göremiycem doktor 2 li teste kadar gelme artık dedi usandı sanırım😬
Nuriiiiii Essem canm doktor 1 ay sonrasına tarih verdi düşğl riskide var geç mi sence, arada bi kahverengi lekelenme oluyor
Hkmt 6.haftalarda duyamasanda ultrasonda görülme olasılığı yüksek ama 7.hafta ve sonrasında duyarsın inşallah ☺️
Mlsblnsy Kalp atışı hep var ki sadece doktorlar küçükken pek dinletmeyi tercih etmiyor küçükken zararlı olduklarını söylüyorlar ben 11.haftamdayım hala daha dinletmiyorlar yurt dışında teyzem yaşıyor o da 11haftalik onunda dinletmiyorlar küçük zararlı etkilenir diye şimdiye kadar sadece 1 kere 10 haftalık iken acile kaldirildigim için doktor dinlemek zorunda kalmıştı o kadar
Nuriiiiii Mlsblnsy ben bunu çok merak ediyorum peki bebek içerde Allah göstermesin bişey olursa o zaman ne olacak
Mlsblnsy Kalbinin attığını her şekilde gösteriyorlar ama bazı doktorlar dediğim gibi küçük etkilenir diye dinletmiyorlar