Oznrryldzz Kizlar merhaba , konuya direk girecegim . Aslinda doktorumdan memnunum fakat benim kan seviyem 7nin altinda ve bana dogumumun riskli olacagini gerekirse baska hastaneye nakil edecegini soyledi yani bu kadar duygusal bir donemde ya masada kalirsam kendimden gectim ya bebegime birsey olursa diye bir dusunce aldi beni acikcasi bu durum beni cok korkuttu . Ben genede bir baska doktora daha gec olmadan gozukmek istiyorum .suan 28. Haftam istanbul anadolu yakasi maltepe civari ozel hastane onerebileceginiz ve fiyatlar nedir muayene ve dogum ..
Tugbaztrk Oznrryldzz Allah yardımcın olsun canım🙏🏻 Bende maltepede oturuyorum, memorial ataşehire gidiyorum doç dr resul arısoy, doğumumu o yapıcak insallah, perinotolog bu arada. Hastanede fiyatlar biraz pahalı, muayene 500tl. Dogum 10 bin civarı.
Ozlem_33 Oznrryldzz Zeynep kamil e gittin mi hiç perinatoloji bölümüne? Ben övgüsünü çok duydum kendim de bi kere gittim fena değil gibi geldi bana bi dene istersen.
Seda_123 Oznrryldzz Maltepe dragos bezmialem vakıf üniversitesi Banu hanımı çok övüyorlardı ama fiyatını bilmiyorum canım eğer pendik civarı olur dersen pendik yüzyıl hastanesi serap simavlı yada hale kayırana gidebilirsin ben Hale hanıma gidiyorum çok güzel ilgileniyor hastasıda çok zaten
Oznrryldzz Tugbaztrk saglikla al kucagina insallah 🤲 ama o fiyat bizi asar biraz . Yarin arastiracagim iyicene .
Oznrryldzz Ozlem_33 gebeligimin ilk zamanlarinda gitmistim ama pek memnun kalmadim ben canim staj yaoan ogrencileri doktor diye koymuslar insan ister istemez bir ilgi bekliyor ordan istemeden bir kalp kirikligi ile ayrildim .
Oznrryldzz Seda_123 normal dogum dusundugum icin pendik civari bana biraz uzak kalir canim ama evet bugun bir arkadasimda bezmialemi soyledi yarin orayida arayip bilgi alacagim orasi daha yakin bana❤