Ultraslan40 Bilimsel açıklaması olmayan hiç bir şeye inanmayın ya.. Bir de ciddi ciddi inananlar var. Benim yediğim yiyeceği yüzüme sürüyorum da bebeğimin yüzünde nasıl çıksın Allah aşkına? Ciğer nar çilek ya da Gül.. hepsi hurafe inanmayın. Ciğer sakatat olduğu için toksoplazma riskinden dolayı dokunmayın diyorlar lekeden değil. Kendi tenime değiyorum sonuçta bende leke olması gerekirken neden bebeğimde leke olsun ki? :) zaten doktorlarımıza bunu dersek bizi bir daha muayene etmemek adına kovarlar :) nar da kan cıvıtıcı özelliği olduğu için ilk üç ay tüketmemeye dikkat edin diyor doktorlar, yani öyle biliyorum yanlış olmasın.. 💐
hilal_yener Ultraslan40 valla ciğer leke yapıyor canım ötekileri bilemem ama ciğerin leke yaptıgına çok eminim büyüklerimizin hepsi söyler zaten bunu bazı şeylerin bilimsel açıklaması olmuyor malasef ama kanıtlanmış şeyler var
birtutammutluluk O zaman ilk haftalarda bebek daha kucukken. Nar ayiklayip karnimiza dokunursak, bebek daha elimiz kadar oldugu icin. Bebek komple kirmizi mi dogar ?
hilal_yener birtutammutluluk hiç bile saçma değil buna inanan o kadar insan varki bende bu soruyla kendimde olmak üzere insanları aydınlattım fikir alarak 🤭😘😘