Denizgizem Kızlar Sol bacak sol kalça ağrısı ve damar cekılmelerı sızde de aynımı ? Magnezyum hapı verdı doktorum sbh akşam ama yıne aynı 🙄 bırde bebeğe en çok kılo aldıran şey nedır 🙈
mirHanye Denizgizem 30+2 yim bende. Sola yatmaktan oluşan kol ve omuz ağrısı dışında bir ağrım yok maşallah.
Dryl Denizgizem 31+0 aynı durumdayım. İki hafta önce başladı. Magnezyum kalsiyumu sabah akşam içiyordum zaten. Doktorum progestan iğne verdi. Baya rahatlattı. Şimdi sadece bebeğin baskısından kaynaklı bir ağrı oluyo ayağa kalkınca.
Hazanege Valla aynı hafta ve gündeyiz canım bazen bacağım çekiliyor sanki birden popo ve bacakta ağrı oluyor zor yürüyorum. Bende magnezyumumu bu ara ihmal etmiştim ona bağlıysa alıyım bari tekrar 😂
Denizgizem Hazanege yok canım ıhmal etme derım azda olsa hafıfletıyor bırde her akşam 1kasee ev yoğurdu 🤰🏻
Denizgizem Balık hapı ve magnezyum kullanıyorum suan bende ama kalça agrıları benı benden alıyor allah yardımcımız olsun 🙏🙏
20182019 Bnde merk edyrm yospik olsun istyrm kizmda minyin oksn dedm ole asiri kilo almadi hic ama bu kilolu tombl dogsn istyrm