kyr9324 ATC Kolay bi doğum oldu anlaşılan 😊 benimki yalancıymış ya hiç bişeyim kalmadı turp gibiyim 😂
R_abia kyr9324 valla suni sancı alana kadar herşey gayet iyiydi 😂😂 Oda çok kötü birşey değildi bence işin şakası hepsi gelip geçiyor çok şükür🤗
Ayse4242 kyr9324 bu zamana kadar anladığıma göre 6_7cmden sonrası biraz zorluormuş oda allahın izniyle atlatılır tabi acı eşigine baglı ama rabbim kimseyi koymaz o yolda insallah atlatırız hepımiz
Ayse4242 kyr9324 benim gecen hafta oglen bi basladı aksama kadar sürdü ama düzensizdi mesela yarımsaate bi gelior sonra 15dakka da sonra gene yarım saatte tabi ben doguracam sandım uzanınca falan gecincee yemeeezler dedim uyudum valla ses seda yok :)
Gzdclktk kyr9324 şöyle söyleyeyim doğurmadan muayeneye gittiğimde 4cm açıklığım vardı küçük küçük ağrı geliyordu ama 4cm olana kadar hiç büyük bir ağrı çekmedim.
kyr9324 R_abia Doğum yapmış birilerinden bunları duymak rahatlatıcı.Bende baya bi cesarerliyim 💪🏻 ama (şuanlık)😂
Krispiim16 kyr9324 bu senşnle alakalı bi durum canım 1 dakika da gelen sancı işe bile açılma olmayabiliyor sancı geldikçe eğil kalk Squat gibi faydasını görürsün
kyr9324 Burcumunannesi Karnım ortada yada bi tarafta toplanıyor şertleşip kaskatı kesiliyor ve bu beni daraltmaya nefesimi kesmeye başlıyor buna kasılma diyorlar bacım