Ebru0156 İkinci tetanoz asisi yapildi bugun kolum sisti dayanilmaz bir agrisi var bir yandan da belim agriyor ne yapmam lazim anneler varmi bir cozumu :(
CerenAkbulut Ebru0156 alkolle veya kolonya ile iyice bastırarak ovmuşlardı benimkini. Baya iyi gelmişti ama ovalarken acıyor biraz.
Yasmncm Ebru0156 koluna bir bez koy üzerine buz koy biraz rahatlatıyor ama buzu bezsiz uygulama canım
Seda_123 Ebru0156 Benim hiç-bir agrım olmamıştı ama sağlık ocağındaki ebe buz koy agrın olursa demişti
BeybininAnasi Ben de ilk dozunu yaptırdım. Berbat bir ağrısı var, buz baya rahatlatıyor ama tam geçirmiyor
BeybininAnasi Ebru0156 ay ciddi misin 😭 benimki de öyle olmaz inşallah. Diğer koldan mı vurdurdun, aynı kol mu?
Ebru0156 BeybininAnasi ayni kolumdan vurdurdum canim ben fark etmez dedi hemsire bende sol kolumdan vurdurdum ikisinide hareket kisitliligim fazla olmasin diye
Seda_123 Mihri23 Gecsede siz sağlık ocağına gidin söyleyin 2.dozu vurulmanız lazım yoksa bi anlamı olmaz
Mrs_ss Ben de ilk dozu geçen hafta oldum ama ağrısı yeni yeni azaldı. Hala dokununca acıyor. 2.dozda ne olur bilmiyorum 🤷🏻♀️