Essdmr Ayse4242 Sancı gelince gerçek mi yalancı mı anlıyorsun zaten gerçek sancı 3 dakikada 1 falan iyi Bi şekilde vuruyor 😬
Essdmr ucmgk21 Yasin ve ayetük kürrsi gerçekten inanarak yapınca faydası okadar çok ki. 7 saat sancı çektim ot konulduktan sonra neredeyse 45 dakikada 10 cm ulaştım
Pink17 Essdmr teyzeniz evde otu suya koyup dua mı okudu tam anlamadım ben daha önce hiç duymadım da 🙄 bu arada gözünüz aydın darısı başımıza inşallah ☺️
Ayse4242 Essdmr meryem suresi okuyorum inşikak suresi okuorum sguatlar yapıorum perine masajı yürüyüşler rabbim insallah hepimizin elinden tutsunda bir avazda doguralım sabırsızlık korku heyecan mutluluk duygular corba oldu 🤣
Ayse4242 Essdmr meryem suresi okuyorum inşikak suresi okuorum sguatlar yapıorum perine masajı yürüyüşler rabbim insallah hepimizin elinden tutsunda bir avazda doguralım sabırsızlık korku heyecan mutluluk duygular corba oldu 🤣
Yenianne65 Essdmr ya Birsey dicem içtiniz mi o otu n’aptınız yani suya koyması yetti mi anlamadım ki 😅
MinikAdamimmm Peki doğumdan sonra çıkarılması gerek sudan diye duydum . Doğru mu ? Birde çıkarılınca direk çöpe filan atabiliriz dimi günah filan değil-dir dimi ? Dini boyutu varsa diye sordum .
Essdmr MinikAdamimmm Evet ben doğumdan çıktım hemen aradık çıkardı hala duruyor çöpe atmadı dini boyutu ner bilmiyorum atılır mı atılmaz mu 🙈