Pericinar07 12_yil_sonra Ademnilay Valla gayet iyi kilolar kızlar öyle 3.5 4 kiloda iyi değil sağlıklı olmuyor 3 kiloya yakın doğsalar yeter elimizden geldiğince bol peynir yiyin süt için fındık fıstık bunlar zaten yeter 😊 buarada ben betül sizin adınız ne ona göre hitap edelim 😅
Ademnilay Pericinar07 valla canisi ben süt iciyorum muz yiyorum yogurt yiyorum balik yiyorum ama genetik sanirim almayinca almiyo kilo benim adım da nilay betülcüm 😘
12_yil_sonra Pericinar07 benim ismim Bilgen , memnun oldum . Süt peynir çerez yiyorum tatlı vs kestim
Cansumeryem Pericinar07 gerçekten bu ishal doğum belirtisi mi 3 gündür devam ediyor bu rahatsızlık bende
Pericinar07 Cansumeryem normalde öyle ama benim doktorum magnezyum ve kan olayida yapar bi kaç gün bırak o ilacı devam ederse tahlil yaparız dedi bu ilaçları kullanıyorsan bi iki gün bırak bakalim
Ademnilay Cansumeryem vallahi kuzum ben normalde ne kan ilaci iciyorum ne magnezyum ama ishalim var dogum yakin oldugu icin dedi doktorum da doktor magnezyum ilacini gunde 2 sefer al dedi kasılmalar icin
Cansumeryem Magnezyum kullanıyorum ama bu zamana kadar circir yerine hep diğer rahatsızlıktan oluodu benim hep bu 3.gun daha gecmedi malasef
Ademnilay 12_yil_sonra bende ilk kizimi 2500 dogurmustum bende sanirim 3 kilo doguramayacagim gibi geliyo sagligi yerinde olsun da canim ya kontrolunden sonra yaz canim
12_yil_sonra Ademnilay minnacık oluyorlar doğunca , hastane çıkışı boldu 😂 sütümüz iyi olsun da toparlarlar hemencik . Sen de yaz kontrolden sonra 🥰
Pericinar07 Ademnilay kızlar instagram hesabınız varsa verin doğumdan sonrada görüşelim sizi tanımıyorum ama ilk defa birileriyle bu kadar çok konuştum normalde hiç konuşmam konuşamam 😊
Cansumeryem Ademnilay bugün 35 hafta doldu canım yani ishal olunduğu zaman ne zamana bebek gelirmiş veya doğum başlarmış die sorayim 🌼💞🤗
Ademnilay 12_yil_sonra bende süt icerken yaninda mutlaka ya kek olacak ya biskuvi ya da cikolata sade icemiyorum hic bilgencim bende memun oldum 😘
Ademnilay Cansumeryem vallahi canim ben nerden baksan 1 haftadir ishalim henuz dogurmadim 😂 bekliyoruz en kisa sure sanirim dun cati muayenesi yapti aciklik yoktu allahtan
Ademnilay 12_yil_sonra vallahi bilgencim bende oyle dusunuyorum e cok zayif olsunlar ne de cok kilolu saglikli orta halli yeter bize 🤭
Ademnilay 12_yil_sonra ay kusura bakma canim ya unutmusum bian vallahi insallah dogum yaptiktan sonra bol bol ye sütünde tatli olur 😘
Ademnilay Pericinar07 @ademnilayetim canım istek atarsın sende instegram hesabini ver kabul ederim istegı