Kbraergl_1 mavera canım bendede aynı 13+3 günlük hamileyim benimde sol kalcamda pazar gününden beri hiç gecmedi ayni ağrıyla devam ediyorum
Grlrrr mavera Ben 7.ayımdayım sağ kalçamda bir ağrı var böyle nasıl desem yürüyemiyorum bile. Kramp sandım ama nedir ne değildir emin değilim yürüyemiyorum 9 gündür
ebruliyim mavera 17 haftaligim kalca agrisi bendede var oturup kalktigimda bi sure dogrulamiyorum agridan malesef
Sedakyl mavera ah canım yaa hiç geçmez artık o biliyor musun ben de deo haftalarda başladı şuan 27 haftalığım ama hala var 😒😒
mavera Grlrrr az kalmış doğumunuza sağlıcakla alın kucağınıza inşallaj bize de dua edin ❤️ benim şu an dinlenince geçti gibi ağrım
Kbraergl_1 mavera bendede öyle dinlenince geciyor yürümeye veya hareket etmeye başlıyınca ağrıyor yine maalesef
mavera ebruliyim Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım her gün yeni Bi belirti miniklerimiz iyi olsun da😊
ebruliyim mavera amin canim hepimiz salicakla kavusalim bebislerimize 😊benim bide ilk gebeligim boyle bisey olunca biraz korkuyorumda bu uygulama cok iyi oldu bu acidan😊
Mebos mavera o haftalarda başladı şuan 18 hafta içindeyim hala var vel yukarı doğru kemiğim ve kalça kısmımda ağrıdan ölüyorum çok ayakta kalmakta sıkıntı veriyor artık fazla yorma kendini
Slnbsr mavera dinlenince geçiyo canım merak etme Yürüyüş sonrası banada oluyo ama uzanıyorum bi süre sonra geçiyo