Adile_demr 2 gun once reglim bitti dun aksam iliskiye girdik ve iliski sirasinda biraz kanama oldu 2 peceteyle sildim sonra geri olmadi acaba yerlesme kanamasi olabilir mi ve bu kadar erken hamile kalinir mi reglden 2 gun snra hamile kalan warmii
Cookie_the_pomy Adile_demr mümkün değil ilgili kanama yerleşme kanaması değil. İfade ettiğin şekilde hamile kalma ihtimali de 1000 de 2 falandır, geç yumurtlama olması gerekir. muhtemelen adet rahmin kılcak damarlarından gelmiştir. Kaldı ki yerleşme kanaması adetten hemen sonra olmaz
Ygmr_kyl Adile_demr yerleşme kanaması ilişkiden hemen sonra gelmez, kaldı ki adetten hemen sonra ovulasyon olmayacağı için çocuk da tutmaz, adet bitiminden 10 gün sonra yumurtlama dönemini takip et ona göre ilişkiye girin
lilayda Adile_demr internetten ovulasyon testleri var onlardan al canım ben 10 15 tane almıştım cok pahali değil her gün yap en koyu iki çizgide iliskiye gir. Gene 2 gunde bir hic boş kalma gülüm
Papatyam2017 Adile_demr imkanı yok... ilişkiden sonra tutarsa bile 10 gün süresi var o adetten kalma kanamadır