Pericinar07 Iyi akşamlar kızlar 35+2yim dün geceden beri belimde ağrı var adet olurken kopacak gibi oluyor ya işte öyle bugün dahada arttı normalde sezeryan olcam uzanincada geçmiyor bugün baş dönmemde oldu şimdi afedersiniz ama ishal oldum çarşamba kontrolüm sizce erken doğum mu? Yaşayan olupta doğuran oldu mu?
Aysecim Pericinar07 dogum belirtileri gibi duruyor biraz önce okudugum bir dogum postunda bi anne senin belirtilerinden bahsedip doguma gittigini yazmış istersen bi acile git bekletme
Seyma1234 Pericinar07 nst cektirin bi baya doğum sancısı gibi anlattıgınız benim acil durum formunda yazıyor geçmeyen agrılarda kadın doğum servisine gelin diye
Yyesimm89 Bende 37 haftalık hamileyim yaklaşık yarım saattir belim ağrıyor arada kasıklar vuruyor ama sancı gibi değil agrı var belimde başka da bir belirti yok
Cemreee Dun geceden beri ayni seyleri yasıyorum ve sanci mi anlayamiyorum . Benim uzaninca agri daha cok yuruyunce daha iyi hissediyorum kendimi
Cemreee Pericinar07 benim doktorum da hastaneye gitmem gerektigini soyledi smdi. Ama bekliyorum daha da sidetlenirse gidecegim cnku su an kendimi iyi hissediyorum gitsem de nstde de sanci cikmaz smdi herhalde
Cemreee Pericinar07 37+6benim de ama 30dan beri sancilarim cikiyordu ilac kullandim 6 hafta ve daha geçen hafta biraktrdi doktorum ilaci. Bnce gitsen en azindan sanciysa da durdurabilirler belki en azindan 1 2 hafta daha