Emelcskndgn Merhaba güzel anneler, bugün 15+6 günlüğüz.doktor randevuö vardı bugün ve cinsiyetini erkek olarak söyledi emin olmamakla birlikte pipi görüyorum gibi dedi.detaylı ultrason da kesinleşir dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? Yani pipi görüyorum gibi deyip sonradan kız olan var mı? Kesin demeyince insan ikilemde kalıyor😣
ebis Emelcskndgn benimki biraz erken oldu ama 11.haftada ikili de yüzde yüz erkek dedi 14.haftada kesinlikle kız yanılmisiz dedi. Sorduk değişme ihtimali varmı diye hayır asla değişmez bariz belli kız dedi. Bilmiyorum ne olacak🦋
Emelcskndgn Eaa_00 yaa gerçekten mi. Ama benim 16.haftada erkek dedi öyle gibide gözüküyordu ama göbek kordonunu falan görmüş olabilir mi ki acaba detaylı ultrason da kesinleşir dedi yani 20.hafta civarı gibi oluyor oda
Eaa_00 Emelcskndgn bazen doktorlar göbek kordonuyla karıştırabiliyor doktor kendisi de söyledi bunu ama bizimki daha erken haftada söylemişti belki o yüzden yanılmış olabilir şimdi detaylıyı bekliyorum bende. Tam hangi açıdan gördü önden mi yoksa tam alttan mı
Emelcskndgn Eaa_00 alttan gördü ama tam bir pipi gibi de değildi sanki, çok hafif bir çıkıbtı var gibiydi😊