[silindi] Merhaba 8 haftalık çift yumurta ikizlere gebeyim. Doktorum 12-13 haftalar gibi perinatoloğa gitmelisin dedi. Ben hiç bilmiyorum anadolu yakasında gidip memnun kaldığınız perinatolog var mı? Devlet özel farketmez. Randevu bulmak kolay oluyor mu fiyatlar nasıl? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Cokokuyan_dorukusunannesi48 [silindi] Memoriel Ataşehirde Doçent doktor Resul Arısoy çok iyi.Çok inceliyor,herşeyine bakıyor.
Tgb2310 Ünv hastanelerinde vardır cnm her yerde olmuyor kadın doğum hastanelerinde bile çoğunda olmuyor ama yakınındaki ünv ve kadın doğum hastanelerini arayıp sorabilirsin. Dr bana da ddi de şimdilik bi sıkıntı gözükmüyor ama ddi bende çift yumurta ikiz gebeyim 9+1
[silindi] Tgb2310 evet devlet hastanesi söyledi burada onu da arayacağım ama tavsiye almak istedim öncesinde devlette de sıra bulmak zor diyorlar
[silindi] Tgb2310 bi neden söylemedi ikiz gebeliklerde yönlendiriyoruz genelde dedi daha detaylı bakılması için
[silindi] Tgb2310 perinatoloğa gitmeden bir hafta on gün önce tekrar kontrole gidicem bakalım o zaman daha net git ya da gitme der heralde. Ben yine de şimdiden araştırıp randevu alıyım dedim