Annecikkkkk Kolayı çok seven biriyim hafta 3 gün birer bardak tuketiyorum Cips azalttım ama yiyorum bir zararı varmı 15+6 günlük hamileyim
Akademisyenanne Annecikkkkk kola seker oraninda dolayi bebege cok zarar verebilir canm. Cips de faydali degil ama arada kacamak yapilabilir diye dusunuyorum. Ben de iki haftada bir film vs seyrederken yiyorum. Evde misir patlatiyorum genelde.
1dem Annecikkkkk önceden hergün içerdim içmeden duramazdım bağımlılık yapmıştı resmen şimdi 15haftalık hamileyim aklıma bile gelmiyor olsa bile içesim gelmiyor çok şükür ama az tüketirsen bişey olmaz diye düşünüyorum ☺️
Deryaikrasu Annecikkkkk bende kolayı görünce dayanamıyorum😑içmesek iyi ama işte pis nefis çekiyor😒 hangi evde varsa annemgilde falan saklıyorlar benden😫🤣
2104 Elbette yok diyemem sende biliyorsun ama ben şöyle düşünüyorum yediğimiz içtiğimiz bir çok sağlıklı dediğimiz şeyler bile aslında işlemlerden falan geçiyor. Canın istediğinde az olarak tüketebiliriz bence 🥰🥰
merininyavrusu Doktorum kesinlikle uzak durmamı söyledi Buna çikolata da dahil. Tamam diger yiyecekler de çok güvenilir degil ama bunlarınki daha fazla. Hele ki cipslerdeki msg tam bi zehir. Bence birkaç ay sabretmek bize ve begeimize çok şey kazandırır.