Tgb2310 Merhaba kozlar daha öncede post açmştm kimse cvp yazmadı tekrar sormak istedim belki görülmemiştir diye. Ankarada hangi özel hastaneler analık hakkından faydalandırıyor biliyor msnz? Yeşil kartlıyım.
Deletedmom2224 Tgb2310 yeşil kartta analık hakkından yararlanamiyorsunuz hiç bir sigortanız olmamalı. Onun dışında zaten her hastanede faydalanma hakkınız var ama dediğim gibi siz faydalanamazsiniz
Tgb2310 Kimse bilmiyor mu? Devşet hastaneleri hiç bir açıklama yapmıyor ağızlarından cımbızla laf alıyorm özele gitmek istiyorm yardm edin lütfen
Bilgeyeniceli Tgb2310 bence arayıp sor hastaneleri özel cunku burda izmirde hiç bir özel hastanede yok
Tgb2310 Bilgeyeniceli Birkaç hastaneye sordm biz bilmiyorz öyle bişeyler ddi sonra bnmde sorma şevkim kalmadı bilen varmı acaba die post açtm ama kimsede bilmiyor heralde
Semooshh Tgb2310 hastanelerle görüşmen, lazım bilmiyoruz demişler biz nasıl bilelim ki 🤦🏻♀️ devlet hastanesinde oluyor diye duymuştum özelde öyle bahseden hiç duymadım haliyle özel özele giriyor.