Gamze2907 Demirleblebi çokk şükür bişey çıkamadı hatta nts ye bağlayınca bianda kendi kendine hareketlendi😂😂 hastahaneye gitmeyi bekliyprmuş 😂😂😂
Gamze2907 Zehesila41 yok çok şükür yaşamadım yerinde durmayan birisi yeride durunca korkuttu beni ablası gibi olmadı 🙏
Gamze2907 zelis63 çok hareketli olupta bütün gün durunca korkuttu ama suan felaket oynuyor yamuldum 🤪🤪🤪
zelis63 Gamze2907 ha iyi çok şükür canm normal ya benm daha 17 haftalık 3 5 gün üst üstte hissettim dün hissetmedim ben bile çok telaşa girmeden niye hissetmedim diyorum ama senin endişe verici haklı olarak uyumuştur o hadi geçmiş olsun canm 🤗
Melike60 Aynı set bnde de olmuştu bnm oğlusum da cok hareketli bi bebk maşallah bundan 2 hafta önce haraketleri azaldı 2 3 kere anca oynadı bn elimşe karnıma dokundugumda karaoluk veriyordu vermez oldu bnde acile gitrm öok şükür iyiydi doktor yorgunluga ve strese bağlı olabilt dedi stres falan yapıyorsan yapma canm çikokata falanan ye uzan biraz
Gamze2907 Masal42 kuzum ben ılkınde hepsini yaptırdım sükür bişey cıkmamıstı bunda da bi tek şekeri yükletmedim çünki şekerim yok biliyoruz diye gerisini yaptırdım ama sanırsam yorumu yanlıs yere yapmıs olabılırmısın ☺️☺️☺️
Gamze2907 merininyavrusu zottirik oğlum ve ben çok iyiyiz hatta okadar çok oynamaya başladı ki tekrar ınanılmaz kasılmalarım oluyor 😂😂😂
Bsrkoc Gamze2907 yorumlarınızı okuyunca rahatladım valla ben çikolata yesem de bazen hiç bana mısın demiyor ama su içince hareketleniyor aklınızda bulunsun sağlıkla alın kucağınıza inşallah hepimiz tabii 😊
Yasmin0- Canım bizde 37+1 yeri daraldığı için hareketlerinde azalma oluyormuş ve günün çoğunu uyuyarak geciriyomus bende bu yüzden dün çok korkup doktora gittim günde 10 defa hareket etmesi yeterli dedi 😊