Gizoz Arkadaşlar merhaba 34+1 haftalık hamileyim 2 gündür karnımdan çıt sesleri geliyor benim gibi olan var mı nedenini biliyor musunuz ? Doktor kontrolüm haftaya Doktoruma da sorucam ozamana kadar sizlere danışmak istedim
Yyesimm89 Gizoz 37 haftalık olduk ama 1 haftadır bende de oldu sanki parmak çatlatır İl gibi ses geliyor bazen çok hareketli olduğunda korktum valla bebeğin kemiklerine mi bişey oluyor diye sormayı unuttum doktora umarım bilen vardır 🤷♀️
ikiKizAnnesi_ Gizoz Ben 37+5 haftalık benimde bazen çıtır sesleri geliyor o da eğilince 🤷♀️ Nedenini bende merak ediyorum
Ozgee_ Gizoz 35. Hafta lcerisindeyim. Bende cok uzun zamandir oluyor. Aminym sivjsindan geliyormus sanirim burda oyle soyleyen cok kisi olmustu. Bebek hareket edince suyundan geliyormus o ses sanirm :))
CerenAkbulut Gizoz bu konuyu arama kısmından bir aratın isterseniz daha önce açılan postlar görmüştüm. Belki bir bilen olmuştur.
Gizoz ikiKizAnnesi_ internetten baktım çok bi bilgi bulamadım sadece ihtimal olarak söylemiş biri bebeğin eklemler geliştiği için çıtlıyor olabilir diyor 🤷🏻♀️
Yyesimm89 Gizoz zaten çok hareketli ayakları göğsümün altında can acıtıyor artık çıt sesini de duyunca korkuyor insan
Gizoz Yyesimm89 aynı şekilde benim de kaburgalarıma baskı yapıyor bazen nefes bile alamıyorum 😅onlar iyi olsunlar da biz çekeriz