gizemaydin34 merdivenden düşüp ani plesanta(kordon) kopmasıyla dünya'ya tutunan mucize bebeğim😇 31 Haftalık 1.500 gr Mehmet EREN😇 . Yaşamaz dediler, plesantadan 3 hafta besin almadığı zamanlar oldu gelişimi geri dediler 😯 perinatolog gördü kafası büyük bacağı kısa, doğarsa çok sıkıntısı olacak engelli olursa bakabilecek misin dediler daha 5 aylıktık biz😓 kalbi atan bebeği aldırmam ben Allah'tan gelene razıyım. Şayet anne karnında ani bir ölüm olursa o zaman alabilirsiniz diyip heşeye göğüs gerdik bebeğim beni bırakmadı🤓 her hafta kanamalar oldu korkuttu bizii, plesantadan ayrılmış heran ani ölüm olur dediler ben sabrettim o yaşama tutundu🙏 Her türlü engelide olsaydı ben sana bakmaya hazırdım bebeğim💖 hamileliğim boyunca bu stres üzüntü ve kaybetme korkusuyla yaşadığımız için iyi geçmesede elhamdülillah😇 küvezde kaldı 18 gün ablalaarr doktor alma sıkıntısı olur dedi. Bana muhtaç kokumu arar dedim ve hiiçç ayrılmadık bir dahaa☺ Allah ömrüne bereket versin Annecim💗🤗 . . Şimdi ise 20 aylık. Kardeşi ise şuan içimde 31 haftalık oda erkek çok şükür onda yaşadığımız sıkıntının tekrarını yaşamadık hiç hatta bunda o kadar rahat hamilelik geçiriyorum ki. Rabbim dağına göre kar veriyor. Ilki benim imtihanimdi erken oldu ama olsunn.. biraz yetememe korkusu var içimde atlatacağız bu günleri.. Rabbim herkesin kalbine dokunsun.. kolay doğumlar dilerim sevgiler..🤱🏻😍