Asiyee03 Merhaba kızlar 38. Haftada bugün saat 9 da kızımla buluştuk 2.330 gr dünyaya geldi başından beri bazı sıkıntılar yaşadık düşük tehdidi erken doğum riski en son gelişemediği için doktorumla birlikte spinal sezeryen ile doğuma karar verdik ilk başından beri normal istiyordum ama herşey nasip bugün saat 7 buçukta girişimizi yaptık damar yolu açıldı sonda takıldı acı hissetmedim korktuğum gibi değildi sonra nst ve ameliyathaneye aldılar belden iğne ve gerçekten hissetmedim korkmayın hemen uyuştum doktor geldi ve başladık 5 dakika sonra gördüm kızımı hemen yanağıma koydular çok güzel bian rabbim isteyen herkese nasip etsin giydirdiler sonra dışarı çıktı benim işlemlerim bitti 20 dkya bende çıktım uyuşukluğum hafif geçmeye başlayınca ameliyat yerimde acı oldu biraz sonra ağrı kesici yaptılar hafifledi bebeğim küvezde dualarınızı bekliyorum küçük olduğu için gözlem altında inşallah yarın çıkar eşimle birlikte görmeye gittik küçücük bebeğim ama sağlıklı olsun yeter çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin bekleyen arkadaşkarıma da hayırlı doğumlar nasip etsin dualarınızı bekliyorum 😊
Canimoglumkubra Asiyee03 Asiyee03 Maşallah ikinize sağlık sıhhat versin inşallah cnm inşallah biran önce beraber geçersiniz evinize
Real Asiyee03 büyür o büyür .benimki kapkaraydi şimdi çocuk bembeyaz kucucuktu şimdi saçımı yoluyor Allah uzun sağlıklı ömürler versin ins🌸