H_minsna Buket27 21+2de 500 gram 28 cmdik ❣️ Şuan 24+3üz 26da kontrolumüz var ne kadar olduk bakalım 😂
Ayserkan Yasamasebebim yani evet haftasına göre bi kac gun önde gidiyo ama gebelik şekerim de sınırın üstünde çıktı oda etkiliyo suan diyetteyim kilo almamaya calisiyoz 😀
Mutluluk_ Bende 21 hafta 2 günlükken 400 gr dı kendi doktorumda 2 ay önce erkek dedi renklide bakan doktorda erkek dedi şuan 22 hafta 4 günlük olduk hayırla sağlıkla gelsin bebeğim
Xedice__10 24+5 haftalık hamileyim . 22+5 te gitmişdim 22+1 e uygundu bebişim . Erkek bebek , 473 gram , 26 cm . İnşAllah her kes sağlıklı kucağına alır yavrusunu ♥️🤰🏻
sulehanim Ya ben 24 haftalığım işk gebeliğim ama öyle hareket hissetmiyorum sizce normal mi arada barsak hareketi gibi bi iki pıt
Ilknur_emin sulehanim normalmis canım bndede öyle bazen gün içinde baya pitpitliyor bazen 3 4 gün hiç hissetmiyorum
Ayserkan Yasamasebebim tatlidan sonra yoğurt veya süt tuketirsen o sekeri dengede tutarsin böyle yap zararını gormezsin en azından sekerin önüne gecersin yükselmeyi engelliyor