Denizincani Duuyguum sen mi ewet cok zekisin bir post aciyorsan yapilacak yorumlara acik olmak zorndasn hayrt bisy gece gece sinir bozmak icin yani ellerinden geleni ozellikle yapiyorlar senin bunu ozellikle yazdgni anlamyp dalga gecenlere saldr bana degil
Duuyguum Denizincani yav ne diyon allah için ironi den bile anlamayacak kadar cahilsin yani ne geriyosun şu ortamı kim kiminle dalga geçiyo kim kime saldırıyo allahım ya
Denizincani Duuyguum sen cahilsin oyle onune her gelenle agzini bozarak konusamazsn hadsz ironinde postnda senjn olsun
Mucizebebegim3 Duuyguum Hasta olursun kizz cokd ayeme ilac alaman bak 😁 Bir arkadasmin kocasi ciddi ciddi kadin sogu su icince bebegi usuyor zannediyor kiyametleri kopariyormus kiza yaz boyu ip ilik su icirtti ..Kiz simdi oh kurtuldm diyo yeni dogum yapti 😁😁😁
Ruqeyyam_2018 Duuyguum Duuyguum bebek karnında üşümez donmazda. Amma hamileyken çok souk şeylər yememek lazm. Çoçuk oldukdan sora zararı oluyor. Bir arkadaş hamile kaldıkda her gün buz yiyordu çocuk oldu şimdiye kadar salığı iyi değil. Anne karnında üşütmüş. Burda espiri yapılası bir şey yok. Neden hamile klınca hava soudunda iyi kalın giyinin diyorlar bunu doktorlarda diyor. Çoçuğun salıklı doulması anne betnində olmalı iyi geçirilmeli hamilelik. O yüzden yediyinize içdiyinize diqqat edin. Espiri yapıb gülmekle değil öyle şeylere diqqat edin..🤗
Duuyguum Ruqeyyam_2018 doktordan iyi mi bileceksin allah için ne alaka üşütür bebek ya yediğin buz ince giyinmek bebek için değil anne sağlığı iÇin gerekli HAmilelikte her ilaç kullanılmaz onun iÇin gerektiğinden daha dikkat etmek gerekir bu yüzden anneye dikkat et yediğine içtiğine denir eski kafa olmayın bunu git kontrolünde sor dr una olur mu canm bilip bilmeden anane ağzıyla yazma 😌
Guguk Ruqeyyam_2018 onu hangi doktor diyo ablacım benim yaşadığım yerde öyle diyen doktor hiç yok sizinki kutuplar falan mı?
yagmurkiz Ruqeyyam_2018 siz acaba anne rahmi organlar felan bunlarla işgili bilgi sahibi değilmisiniz yoksa bu cahillikten zevk mi alıyosunuz anlamış değilim ya oysa sadece ortaokulda fen bilgisi dersini diblemek bile yeter di size ne diim yazık yani. O amniyon sıvısı felan boşuna ocaaaa tıp dünyasıda bi cacık bilmio zaten 😎
Zeyk 😂😂😂 bu tarz postlara yazdigin yorumlardan tanıyorum seni ironi yaptığın da çok belli sabah sabah gülerek uyandım iyi geldi. Meybuz vardı küçükken bari onlardan ye tadı daha güzel. Arada da buz kalıbına aloevera koy o buzla da karnına masaj yap çatlakların olmaz 😘
Duuyguum Zeyk ay hiç deme valla ne tuhaf insanlar var anlamıyorum ağlanacak halimize Güler olduk 🤦♀️ İnanır mısın hiç sevmezdim arkadaşlarım yerken bile sinir olurdum şimdi kalıpla yer oldum geçici diyorlar beklmedeyim 😅 günaydın bu arada ❤️
Zeyk Duuyguum Günaydın 🌸 ya öyle bir durum var hamilelikte yaygın hatta buz asermek dahası da var buz bana onların yanında masum geliyor 🤗 ama yine de dikkat et malum havalar boğazın falan da şişmesin 😘
Duuyguum Zeyk öyleymiş bende okuyunca çok şaşırdım kömür yedim diyeni okudum elimizde olan birşey değil işte Allah’a emanetiz ben yine de kendimi tutmayı deneyeyim bugün
Ruqeyyam_2018 Guguk ben Azerbaycanda yaşıyorum burda öyle şeylere diqqat ederiz canım. Tek burda değil her yerde. Unutmayın çocuğunuzun sağlıklı olması için onu ilk önce anne karnında korumamız lazım. Çoçuğu salıklı dourmamız lazım benim doktorum kontrole gitdiyimde üsdümü nazik giyinmişdim bana çok ince giydiyimi söyledi diqqat et dedi böyle şeyler var..
Duuyguum Ruqeyyam_2018 o sen hasta olma diye canm bebek üşümesin diye değil sen tamamen yanlış anlamışsın olayı içinde bulunduğu kese sen kutupta da yaşasan ısısı hiçbirzaman değişmez sabittir aç biraz Google dan araştırma yap
Guguk Ruqeyyam_2018 her yerde öyle değil ki. Ben amerikadayım. Hastaneler okullar vs hep çok soğuk olur. Tam tersine bebekler olabildiğince soğuk odaya alınır bağışıklıkları güçlensin diye. Üstüne yelek giy aman hamileyken üşütme diye de bi kavram hiç yok zaten giydikleri bi don gömlek kış bile olsa.