Dabat şimdi gördüm postu, umarım daha iyisinizdir nasıl son durumunuz? 🙁 Canım isteyerek hamile kalmışsın ona rağmen bu ruh hali varsa kesinlikle lohusalıktandır hemen geçer belki geçmiştir bile 🙏🏻 ben de aynı durumu yaşayacağım diye çok korkuyorum. Çocuk sahibi olmayı ASLA düşünmedim. Hapla korundum 2 sene. sonra sanki kilo alıyorum şiştim acaba haptan mı bi süre bırakayım bakayım alakası var mıymış dedim. Zaten işim gereği de her gün yüksek radyasyona maruz kaldığımdan iş arkadaşlarım genelde tedaviyle hamile kalıyorlardı. Ben hapı bıraktım ve kondoma geçtik, hani derler ya hap kullanınca bi süre çocuğun olmaz vs diye ALAKASI YOK! daha hapı bıraktığım ay kondom kullanmamıza rağmen ben hamile kalmışım!! Adetim 10 gün gecikti gene de ihtimal vermedim en son geyiğine bi test yapayım dedim ve ben şok! Nası benim başıma böyle bi şey gelir diye mahfoldum, hep kınadığımız şeyle sınanırmışız ya, benim de bu oldu hep dalga geçerdim insanlarla yaa nasıl korunmakmış o korunsan hamile kalmazdın vs diye. O kadar emindim kendimden.. Neyse aldırmayı çok düşündüm ama cesaret edemedim işin ciddiyetine de varamadım zaten başlarda. Sonra göbeğim biraz çıkmaya başlayınca dank etti o zaman fa çok geç olmuştu aldırmak için. İlk 6 ay sadece ağladım kabullenemedim. Şu an 37.haftam, bi süredir iyiyim hamile olduğumu düşünmemeye çalışıyorum hiç hamile gibi yaşamıyorum bazen unutuyorum da 😃 ama doğduktan sonra napıcam ya ben de kabul edemezsem? Hani oldu artık illaki bakıcam ama kendimi anne olarak göremiyorum hani ablalık yaparım bakıcılık yaparım ama annelik duygusu dedikleri şeyi ya hiç hissedemezsem? Herkes diyo ki bak millet senelerce uğraşıyor olmuyo sen dua et oldu??!! Ya pardon da niye?? Milet senelerce uğraşıyo çok istiyo olabilir bu onların sınavı onlar için dua ederşm olsun diye, ama yani onlar istiyo olmuyo benim kocam üzerime bi ceket attı hamile kaldım diye buna nasıl sevineyim ben hiç istemedim ki?? Neyse bu kadar şeye rağmen olduysa vardır allahın bi bildiği bi şekilde doğacak bu çocuk. İnşallah allahım kucağıma alınca o duyguyu bana da verir. Yoksa ne yapıcam hiç bilmiyorum 🙁🙁