Burcumunannesi 2 gün önce nişanim geldi hanımlar ama hala beklemedeyim. Akşamları fazla baskı oluyor aşağıya hafif hafif sabah bişeyim yok kalkıyorum. Sizde durumlar nedir??
haticeD08 Burcumunannesi kaç haftalıksınız acaba? Ben de artık gelsin bir şeyler istiyorum da nişan gelen giden hiç bir şey yok🤦♀️38+4 olduk.
Cananmehmett Burcumunannesi benimde dün nişanım geldi bugün gelmeye devam ediyor hayla ara ara gece hiç uyumadım sancılaeım basladı suan durdu beklıyoruz
haticeD08 Burcumunannesi Ay ne güzel keşke benim de gelse 😊Doktor ne dedi gittiniz mi? Açılma falan var mı acaba? İnşallah diğer belirtiler de gelir bir an önce 😊
Burcumunannesi haticeD08 inşallah canım. 2 gün oldu başka belirti yok. 2cm açılma ya yaklaşmış demişti en son son durum ne bilmiyorum.
haticeD08 Burcumunannesi Hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin Allah insan çok sabırsızlanıyor 😊Hele son günler hiç geçmiyor bana nişan gelip beklemek de daha sabırsız yapıyordur.
Burcumunannesi haticeD08 nişanim gelince dedim doğuruyorm. Ama 2gundur tık yok akşamları nefes alış verişim değişiyor sadece başkada yok.
Burcumunannesi Cananmehmett evet benimde çok ağırdan geldi yavaş yavaş dün epey Bi fazla geldi. Nisan olayı bitmiştir artık. Yani sancı manci yok ama nasıl iş anlayamadım.