ecemtmr kızlar selamlar 21 agustos kurtaj olmustum, 26 eylulde ilk adetımı oldum 37.gun kürtaj sonrası için normal ama sımdı 23 ekımde ikinci adetimi olmam gerekıyordu normalde döngüm 28 gündür gecikme kürtajdan kaynaklı mıdır sizce gebelik testi vs henüz yapmayacagım pazar gunune kadar beklerım yumurtlamamın üzerinden de bugün 13.günüm ovulasyonla takip etmiştim.
Blackkcat ecemtmr canım ben martta kürtaj oldum ilk aydan sonra döngüm normal devam etti yani 28günde 1 değişmedi,yumurtlama testi yaptığın için çatladığı günden itibaren hesaplarsın test yaparsın ona göre,inşallh bebiş vardır🤲🏻Benimde çatlamayla beraber 12.günüm bugün,sat kaçtı canım
Blackkcat ecemtmr 28günde 1 oluyorsan dün regli gününmüş canım,uzama vs olabilir tabi,benim olmadı kuzum inşa seninde döngün değişmemiştir,bekleyip görcez artık💜
ecemtmr Blackkcat çatlamaya göre sayarsam 14 ekım ptesiydi çatlama daha 12.günüm kuzum bakalım ınsallah döngüm degişmemiştir ve hamilelik olusur :) son adet tarıhım 26 eylül bu arada
Blackkcat ecemtmr benimde çatlama 14ekim,ordan aklımda kalmış aynıyız diye☺️İkimizde miratechle yapmıştık ay şimdi heyecanlandım😌
Blackkcat ecemtmr keşke yapmasaydın canım bugün 12.gün en azından 14.günü bekleseydin keşke,her işte bir hayır vardır,zamanı değil demek ki,ya ama daha regl olmadın gerçi erken gebelik testi hassas oluyor,iyice bak teste canım sonradan silik çıkar belki
Blackkcat ecemtmr post açmıştım senide etiketledim canım ama görmedin heralde☺️2gündür aşırı göğüs ağrım oldu yani göğüs kafesi gibi ama emin olamadım,bugün azaldı ağrım çok hafif göğüs hassasiyetim var başka belirtim de yok😊,göğüs ağrımın azalması ilginç oldu🤷🏻♀️Yarın regli günüm kuzum bakalım nasip,postuma bak bi canım💕