Btl_89 Gul_68 bende bekleme kararı aldım dua edin benimde dualarım sizlerle allah hepimiz için hayırlısını verdi kesenin boyutunu bilmiyorum _betul_
Betullmim Kimyasal gebelik ile boş gebelik çok farklı . O boyuttaki kesenin içinde bebeği görmesi gerekirdi . Ama çok hikayeler duyuyorum sonradan gözükenler falan isterseniz sabredin .8 haftalık bebeğin kalbinin bile duyulması gerekirdi .
_betul_ [silindi] bende onun için sabırla beklemeye çalışıyorum. Aksi takdirde vicdanım rahat etmez. Doktor kese boş olunca sana bir zararı olmaz dedi.
Betullmim _betul_ her şerde bir hayır vardır , benim de iki tane kimyasal gebeliğim oldu sondasında sağlıklı bir gebelik geçirdim . İnşallah Allah size de nasip eder hiç beklemediğin anda . Strest yapma üzülme demekki kalabiliyorsun hamile
Cokokuyan_dorukusunannesi48 _betul_ Zehirlenme yada fazla kan kaybın olabilir.Doktora görün mutlaka.Malesef değer 2000 ve üzeri değilse hamilelikten saymıyorlar.Çok geçmiş olsun yakında bence hamile kalacaksın kimyasal olmayacak:)
_betul_ Cokokuyan_dorukusunannesi48 ağzınızdan bal damlıyor valla. 😍 Yarın gideceğim doktora. İnşallah hayırlısı olur.
_betul_ Betullmim eşimde sağolsun beni böyle teselli ediyor. Ama ben bir daha aynısı olur diye korkuyorum