Gozde19- Merhabalar 10 haftalik gebeyim ben folik asit olarak gebeligimden de önce folbiol kullandım halende kullaniyorum doktorum ozellikle bi isim marka belirtmedi ama bugun internette folbiol ile ilgili guzel seyler okumadim yuksek dozdaymis icerigi ve ilerleyen zamanlarda cocuklar otizim yapiryormus ama tavsiye eden doktorlarsa varmış. Sizler hangi folik asiti kullandiniz gercektem boyle zarrali etkileri var mi folbiolun doktoru tavsiye edip de kullanan var mi folbiolu.
Beybitooo Gozde19- bende folidoce kullanıyorum hem doktorum bunu önerdi hemde sağlık ocağındaki ebe ve hiç bi yan etkisi falan da yok
nghn87 Gozde19- Solgar Folic Acid (Folacin) 400 Mcg doktorum önermedi ben kendim araştırdım.gebelik öncesi başladım kullanmaya kullanmadan önce araştırdım.gebe olduğumu öğrendiğimizde doktorumada bu markayı kullandığımı söyledim bişi demedi.
nghn87 Gozde19- https://forum.mutluanneleriz.com/d/215840-solgar-folik-asit-kullan-m/11 bu konuyuda bi incele canım
Zeynepg Bende daha hamile kalmadan önce başladım folik asite. Folidays diye bir markanın kullanıyorum. Gayette memnunum. Beni rahatsız etcek bişey yapmadı. Ama doktorum özellikle bu marka dediği için aldık biz de kafamıza göre almadk. Bırak kullanma dediği güne kadar devam 😂🤘🏻
Bebibebi Bnde folden QF diye bi folik asit kullanıyorum ama özel ilaç yani reçeteye geçmiyor devletin karşıladığı da varmış tabi ama doktor bunu verdiği için bunu kullanıyorum