Gizemkaragz SerapUGR suyum 5 santım oldugunda geldi açıklıgım doktor birazdan suyunu patlatıcam dedi o söyledi suyum geldi zaten kendi patladı yanı
Gizemkaragz burcuali38 normal suya koydum bende içilmez diye biliyordum ebe söyledi iç burda cok kişide gördük işe yaradı dedı suyunu getirdiler hemen içtim yudum yudum suyunuda kaldırdım bır isterse veririm diye oyle de oluyormuş
Hivreneymen Fatosruzgar sancılar basladıgın da belden yapılan bi igneyne sancıları cok az hissediyorsun böylece daha rahat bir dogum oluyor digeri adı epidural normal dogum
BuseYcel Dicle0103 aynı durumdayız 🙄 bende 1 cm di açılmam nst de sancılarımda çıkıyordu ve vardıda eve geldim daha sonra getttiii gettii gellmiyii 😂😂😂😂 dedim kız dalga geliyo bizimle 😂😂
hjertemami Gizemkaragz çok güzel bir Doğum yaşamışsın canım 😍Allah herkese nasip etsin. Tebrik ederim...
Gizemkaragz hjertemami aminn evet gercekten cok guzel daha ayrıntınlı degil bayaa komik seylerde yasadık esim beni çok güldürdü cok guzel anıydı ve esimde vardı bebegimin kordonunun kesti bizim için en duygusal andı 😍😘