Dilankazann Kızlar 35 haftalık bugün hastaneye gittim doktor 2.500 zayıf biraz dedi kilo aldırmak için ne yapmalıyım çokmu zayıf bebeğim😑
zynpgdkl Dilankazann bir muz 3 ceviz 2 kaşık pekmez karıştırıyorum 2 günde bir yiyorum hem tatlı kriziminde önüne geçmiş oluyorum.. bunun dışında kaşar peynir bulgur pilavı yeşil mercimek yumurta kilo aldıran besinler.. 36. Haftaya kadar yapmıştım 37. Haftanın başında geçen hafta 3450 kilosu önden gidiyor dedi bende azalttım şimdi yemiyorum çok ama tavsiye ederim iyi kilo aldırıyor..
Meryu Dilankazann bende en son 35 haftada gittim 2.523kg bebeğim doktorum gayet haftasıyla uyumlu dedi, netten araştırdığımda da normaldi sınırda bile değildi 🤷🏻♀️
DnzNhr Dilankazann benimde 35+4te 2100 dü kilo almamış pek 🥺 üzüldüm ama bence sağlıklıysa boşver herkesin bünyesinden kaynaklanıyor yarın gidicem inşallah sağlıklıdır ❤️
Dilankazann DnzNhr haklısın cnm sağlıklı olsunlar da ama ne bileyim o kadar dikkat edince zayıf olması şaşırttı beni
aliayse20 Dilankazann canm dun birinden duymustm bebegi inanilmaz kilo almis pekmezin icine muz ezip ceviz koymus yemis cocugu kilo almis dene bence birde sey duydum kasar peyniri
Cagla22 Dilankazann cnm bende 36+1 de gittim 2.550 gr dedi fakat zayıf demedi haftasıyla uyumlu dedi ben haftaya tekrar gideceğim . Kilo için mutlaka her gün 2 kaşık keçi boynuzu pekmezi ye canm muz ve süt kesinlikle. Arada ki farka inanamayacaksın
Dilankazann Cagla22 Muz süt ve yumurta yemediğim gün yokdu ama olmayınca olmuyormuş pekmeze de başlayacam cnm tşkr ederim😊
DnzNhr Dilankazann canım bugün gittim kontrole 36.haftadayım 2100 gr dı 5 günde 2370 olmuş kırmızı biber tüket çok faydasını gördüm🥰
Guguk Dilankazann protein ağırlıklı beslenin sadece muz süt yoğurt olmuyor. Her gün et tavuk balık bunlardan birini yemeye çalışın. Çerez fıstık fındık badem özellikle çok iyi geliyor
Dilankazann Guguk Hergün balık yemesemde takviye alıyordum ceviz benden çok yiyen yoktur diye düşünüyorum dedim bu sefer gidersem tombiş olmuşuzdur ama yok anam olmayınca olmuyormuş🤣☺️
Guguk Dilankazann dr Kağan Kocatepe anlatıyor bu konuyu. Her bebek kaç kilo doğacak belliymiş ne yapsan da değişmez ve sağlıklı olduktan sonra kilonun hiç bir önemi yok diyo. Umarım öyledir siz de çok takmayın iyi olsun da kilo alır doğduktan sonra aradaki fark çok çabuk kapanıyor
Alarasel Dilankazann zayıf değilki olsa olsa 200 grm zayıf olsn bişi olmaz ki ondn üzülme cnm muz ye her gün bi tane ceviz falanda ye pekmez iç bide
pelin_87 Dilankazann kuzum bu doktorlar çok mu abartıyor bazen bilmiyorum. Bizde 32+5te 3000gr dık, doktor iri dedi, diyetime tam uymadığım için kızdı hatta. Ama çoğu kişi muz ve maden suyunun bebeği büyüttüğünü kilo aldırdığını söylüyorlar